DOLAR

32,3237$% 0.22

EURO

35,1188% -0.04

STERLİN

41,0822£% 0.15

GRAM ALTIN

2.301,36%1,06

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%-0,17

TAM ALTIN

15.844,00%-0,15

ONS

2.214,09%0,89

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2300014฿%2.82763

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

“A plus Üniversite” kategorisinde

SANKO Üniversitesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Üniversite Araştırma Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) kapsamında, “Öğrenim Deneyimi Tatminkarlığı” ile “Akademik Destek ve İlgi” alanlarında A Plus Üniversite kategorisinde yer aldı.

SANKO Üniversitesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Üniversite Araştırma Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) kapsamında, “Öğrenim Deneyimi Tatminkarlığı” ile “Akademik Destek ve İlgi” alanlarında A Plus Üniversite kategorisinde yer aldı.

125 devlet ve 67 vakıf olmak üzere 192 üniversitede öğrenim gören 39 bin.386 öğrencinin katılımıyla yapılan araştırma, “Öğrenim Deneyiminin Tatminkarlığı”, “Yerleşke ve Yaşamın Doyuruculuğu”, “Akademik Destek ve İlgi”, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet”, “Öğrenme İmkan ve Kaynaklarının Zenginliği” ile “Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği” olmak üzere altı alan üzerinden gerçekleştirildi.

Öğrencilerinin desteğiyle genel sıralamasını yükselten SANKO Üniversitesi “Öğrenim Deneyimi Tatminkarlığı” ile “Akademik Destek ve İlgi” alanlarında A Plus Üniversite, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet” ile “Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği” alanlarında A kategorisinde ydeğerlendirildi.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Üniversitemiz “Deneyim Tatminkarlığı”, “Akademik Destek ve İlgi”, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet” ile “Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği” sıralaması alanlarında öğrencilerimizden tam destek aldı. Her yıl başarı çıtamızı daha da yükselterek, hedeflerimize ulaşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Prof. Dr. Dağlı, “SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyeti, akademik ve idari kadrosu, öğrenci ve aileleriyle bir bütündür. Bu bütünlük ve birliktelik başarıyı da beraberinde getiriyor. Ne mutlu bizlere ki çalışma ve inancımızla bugün bulunduğumuz noktaya geldik. Bu büyük ailenin parçası olacak yeni öğrencilerimizle daha da güzel şeyler yapacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesinin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Biyoistatistik alanında Doktora, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Tıbbi Mikrobiyoloji alanlarında tezli yüksek lisans eğitimleri veriliyor. 2020-2021 akademik döneminde öğrenci alacağı açıklanan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümlerinde eğitim verilecek.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

21 PROJESİ TEKNOFEST 2020 FİNALLERİNDE

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.