DOLAR

32,3237$% 0.22

EURO

35,1188% -0.04

STERLİN

41,0822£% 0.15

GRAM ALTIN

2.301,36%1,06

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%-0,17

TAM ALTIN

15.844,00%-0,15

ONS

2.214,09%0,89

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2300014฿%2.82763

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

“Antep Kadını Belediye Başkanı olursa”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çeled Uşaglar’ın hazırladığı, “Antep Kadını Belediye Başkanı Olursa” isimli tiyatro gösteriminde keyif dolu anlar yaşadı.

Çeled Uşaglar Tiyatro Salonu’nda düzenlenen gösterimde, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yakın ekibiyle yaptığı rutin görüşmeler, mizansen katılarak canlandırıldı. Tiyatroda Gaziantep Modeli ile üretilen maskelerin kullanımı konusundan bahsedilerek toplumsal mesaj verildi. Kültür ve Turizm Daire Başkanı Oya Alpay ve Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Gazi Kördeve oyunu ilgiyle takip eden izleyiciler arasında yer aldı.

ŞAHİN: ŞEHRİN HER İNSANINA DOKUNMALIYIZ

Oyun sonrası değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Rabbim insanları yaratırken herkese farklı bir yetenek veriyor. Kimi sanatta kimisi sporda daha farklı bir yetiye sahip olabiliyor. Bize düşen şey de doğuştan gelen yeteneklerimizi uygun alanlarda geliştirerek hayatımıza kazandırmaktır. Yeteneklerimize fırsat vermeliyiz. Siz geleceğimizin sahipleriyle birlikte daha iyi noktalara gelmek için gösterdiğimiz çabayı sürdürmeliyiz. Bölge zor bir coğrafya. Ensar ruhuyla hareket ederek şehrin her insanına dokunmalıyız. 2 milyon kardeşimize elimizi uzatmamız lazım. GASMEK kurslarıyla gençlerimizi çok iyi noktalara getirdik. Mutlu olmanız için sevdiğiniz işi yapmanız gerekiyor. Kültür bir kimliktir. Bu izlediğimiz oyunda da çok güzel bir mesaj verildi. Oyunda yer alan Antep ağzını sadece hemşerilerimiz anlayabilir. Dil kimliktir. Dil ölürse toplum ölür. Bize ait değerlerimizin yok olmasına göz yumamayız” diye konuştu.

Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu Genel Sanat Yönetmeni Orhan Uslu,  Gaziantep’e sanat adına kültür adına üzerimize düşen ne ise yapmaya çalışacaklarını ifade ederek, kendilerine her fırsatta destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.

Oyunun ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, tiyatroda eğitim gören öğrencilerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Su ve iklim değişikliği resmedildi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.