DOLAR

32,5982$% 0.25

EURO

34,7835% 0.33

STERLİN

40,3307£% 0.42

GRAM ALTIN

2.408,43%-0,99

ÇEYREK ALTIN

4.076,00%-1,84

TAM ALTIN

16.255,00%-1,83

ONS

2.296,59%-1,29

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2155822฿%0.29487

a
alan18-kopya

Babalar gününde en baba davranış

Gaziantep’te, Liselere Geçiş Sınavından (LGS) çıkan öğrenci yöre şivesiyle yaptığı sınav değerlendirmesi çeşitli yorumlara neden olurken, öğrenciye Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu Genel Sanat Yönetmeni Orhan Uslu sahip çıktı.

Sosyal medya hesaplarından hakkında olumlu, olumsuz bir çok yorum yapılan öğrenci Yunus Emre Orhan’a ulaşan Uslu, Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu olarak öğrencinin hem lise eğitimi boyunca tüm masraflarını üstlendi, hem de tiyatro okuluna kaydını yaparak bu alanda eğitim alması için ilk adımı attı.

Tatlının zaten tatlı olduğunu, önemli olanın acıyı tatlıya çevirmek olduğunu belirten Orhan Uslu,” Kardeşimizi televizyon ve sosyal medyadan izledikten sonra yapılan yorumların bir kısmına çok üzüldüm. Her insanın farklı bir yeteneği vardır ve önemli olan o yeteneği keşfedip topluma faydalı bir birey haline getirmektir” dedi.

Görüntüleri izledikten sonra öğrenciye ulaştığını ve bir araya geldiklerini ifade eden Orhan Uslu,” Kardeşimizle yaptığımız sohbette tiyatroya yatkın olduğunu gördüm ve Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu’na katılmasını istedim. Olumlu yanıt alınca da hemen kaydını yaptık. Bunun yanı sıra lise eğitimini de Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu olarak biz üstlendik. Lise eğitimi boyunca tüm masraflarını karşılayacağız ve ailesine de yük olmaması için burs vereceğiz. Böylece şehrimiz hem topluma faydalı bir insan kazanmış olacak, hem de Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu yeni bir yetenek” diye konuştu.

Uslu ayrıca öğrencinin İlk ve Ortaokuldaki eğitim durumunu da incelediklerini sözlerine ekleyerek,” Yunus Emre Orhan kardeşimizin geçmiş eğitim durumunu inceledik ve çok başarılı bir öğrenci olduğunu gördük. Gerek İlkokul ve gerekse de Ortaokul ders notları çok iyi ve tüm sınıfları teşekkür, takdir belgeleri ile geçmiş. Tüm dünya Koronavirüs nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Kardeşimiz de bu süreçte olumsuz etkilenmiş. İnsanların bir anlık durumlarına bakıp hemen hüküm vermemek lazım. Ben inanıyorum ki, Yunus Emre Orhan kardeşimiz, ülkemiz için güzel işler yapacak” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Yasak bitti, caddeler doldu taştı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.