DOLAR

32,3676$% 0.14

EURO

34,9761% -0.3

STERLİN

40,9658£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,05%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.963,00%-0,72

TAM ALTIN

15.950,00%-0,29

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2281291฿%0.78565

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

CHP, Şehitkamil’de Atalamış ile devam dedi

CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı kongresi, yapıldı. Hurşit Yıldırım ve Coşkun Atalamış İlçe Başkanlığı için yarıştı. Kullanılan 392 oyun 198’ini alan Coşkun Atalamış İlçe Başkanı olarak seçilirken, Hurşit Yıldırım ise 189 oy aldı, 5 oy geçersiz sayıldı.

Duru Düğün Salonunda yapılan kongreye CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, İl Başkanı Lütfü Demir, İl eski Başkanı Hayri Sucu ve partililer katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan yaptığı konuşmada,” Siyasete yeni atıldım sizler

,,kadar tecrübem yok. Ama siyasette şunu gördüm. Başarı istiyorsak ben değil biz olması lazım. Başarı istiyorsak toplumu kucaklamamız lazım. Herkese dokunmamız gerekiyor. Başarı istiyorsak ilk başta bizim inanmamız lazım. Bu sandıktan ne çıkarsa çıksın,  bu kapıdan çıktığımızda birlik ve beraberliğimizi Gaziantep’e gösterip sonra da Türkiye’ye yayacağız. İktidarımızın ayak sesleri geliyor diyeceğiz” dedi.

“İKTİDAR OLACAĞIZ”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, “70 yıldan bu yana iktidara gelemedik, kendi içimizde birlik, beraberlik, sevgi olmadan bizler iktidara gelemeyiz. Partimizin ilkesine, ideolojisine sahip çıkmak zorundayız. Mahalle bazında bizlerin  örgütlenmesi gerekiyor. İlçe Başkanlarımıza önerim, her mahallede oluşturacağımız sistem ile iktidara geleceğiz. Birbirimize inanmalıyız, güvenmeliyiz. Önemli olan partimizdir, partimizin iktidara gelmesidir. Hangi adayımız kazanırsa kazanan Cumhuriyet Halk Partisidir” diye konuştu.

 “YETKİ İSTİYORUZ”

CHP Şehitkamil Başkan adayı Mehmet Coşkun Atalamış, “Yerel Seçimlerden 1 ay önce göreve gelen şahsım ve yönetim kurulumuzla birlikte bizim göreve gelişimiz öncesinde belirlenen Belediye Başkan adayımız ve belediye meclis üyesi adaylarımız ile birlikte uyum içerisinde çalıştık. Belediye Meclis Üyesi adaylarının belirlenmesi ve Belediye Başkan adayının belirlenmesi hususuna kırılan ve çeşitli sebeplerle heyecanını yitiren küskünlüklerin oluştuğu örgüt tabanımızın yeniden tek yumruk haline gelmesi, kırgınlıkların küskünlüklerin giderilmesi, örgütümüzün yeniden iktidar hayalleriyle ayaklanması uğrunda rol üstlenerek meydanlarda beraber mücadele ettik. Genel merkezimizin doğru politikaları ve Şehitkamil’deki vatandaşlarımızın tercihi örgütümüzün azmi ve adaylarımızın çalışmalarıyla ilçemiz yerelindeki oy artışına hep berber şahit olduk. Partimizi yerelde ve genelde iktidara ulaştırmak için mahalli örgütlenmelerimizin sıkı denetçisi olacağız. Önümüze süreli bir program koyarak ilçe örgütümüzü liyakat esaslı olarak yeniden yapılandıracağız. Mahalli örgütlenmelerimizi, kadın ve gençlik meclisleriyle desteklenmesini sağlayarak, partimizin her kademesine yeni yol arkadaşları katmak ve mücadelemizi büyütmek için meclisler kuracağız. Yıllardır, 2 olan milletvekili sayımızın daha da artmasını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Merkez ilçemizde ve büyükşehir de uzun yıllardır özlemle hayalini kurduğumuz belediyeleri tekrar kazanmak için çalışacağız. Şahsım ve dinamik, özverili yönetim kurulumuzla örgütümüzün gür sesi, kadınlarımızın destekçisi, kardeşi, gençliğin ağabeyi, yol arkadaşı olarak bugün kongremizde sizden yetki talep etmekteyim. Kişisel hırslarla,  koltuk sevdası hayalleriyle değil, Cumhuriyet Halk Partisini önce Şehitkamil’ de daha sonra Gaziantep ' te ve Türkiye ' de iktidar kılabilmek için mücadeleye hazırız ve yetki istiyoruz” dedi.

“ÖRGÜTÜ ANLAMAYAN, HALKI ANLAYAMAZ”

CHP Şehitkamil Başkan Adayı Hurşit Yıldırım, “Konuştuklarımız hepsi söylemde kalıyor kalabalığa baktığımda şunu görüyorum. Kim kimin adamı olacak? Biz hiç kimsenin adamı ve koltuk değneği olmayacağız. Biz örgütümüzün adamı olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yapmak istediği çok şey var, ama önünde engeller var. Seçildiğimiz takdirde gençlerin ve Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin çocuklarının, ellerinden tutup gençlik kollarının odasına getirip, başkanımıza teslim etmelerini istiyorum. Bende dahil partimizin etkinliklerine eşlerimizi ve çocuklarımızı getirmiyoruz. Cumhuriyet Halk Partili olmak değişime açık topluma umut ve ufuk açma kudretine, cesaretine, en güçlü iradeye sahip olmak demektir. Bu amaçla ve ilkeler doğrultusunda hiç bir olumsuzluğa meydan vermeden, değerli örgütümüzle birlikte tüm zorlukları aşacağımıza inancım tamdır. Yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları ortadan kaldırmak iddiası ile bir çay ve bir simit hesabı ile iktidara gelen AK Parti ne yazık ki, 17 yıllık sürecin sonunda bırakın yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklardan kurtulmayı toplumu açlıkla baş başa bırakarak baskı ve dayatmaları rutin hale getirmiştir. Devletin tüm kaynak ve olanakları kendi yandaşlarına peşkeş çekilirken inşa edilen bir anlayış ve iradenin kendisi olmuştur. AK Parti iktidarının 17 yıllık sürecinde ülkemize yaptığı budur. Ancak doğru ve gerçekçi politikalar uygularsak, duyarlı inançlı ve güçlü bir kadro ile sağlayabiliriz. Yoksa bunu sağlamamız mümkün değildir. Şimdi değişim zamanı diyoruz. 31 Mart sürecinde buradaki örgütün bütün katmanları ne olacak Gaziantep’in hali dediler.  Biz kadın kolları gençlik kolları ve mahalle temsilcilerimizle bir araya gelip daha çok çalışacağız” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CHP Şahinbey’de delege “Gürsel” dedi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.