DOLAR

32,3305$% 0.24

EURO

35,0475% -0.24

STERLİN

40,9588£% -0.2

GRAM ALTIN

2.281,69%0,20

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%-0,65

TAM ALTIN

15.815,00%-0,65

ONS

2.195,26%0,03

BİST100

8.986,55%2,04

BİTCOİN

2284936฿%1.61455

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

GTB Başkanlarından 10 Kasım mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında rahmet ve şükranla yad eden GTB Başkanları, mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Kurtuluş destanını tarihe altın harfle yazdıran; azmi, cesareti, kararlılığı ve vatan sevgisiyle Türk milletinin gönlünde müstesna bir yer edinen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk birçok övgüye değer üstün meziyeti nevi şahsında bulunduran ileri görüşlülüğü ve aydın fikirleriyle büyük bir devlet adamı, vatan savunmasında göstermiş olduğu üstün irade, kahramanlık ve askeri dehasıyla dünya tarihin unutulmaz komutanlarından birisidir.  Örnek bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk aynı zamanda dünya barışına ve insanlık onuruna verdiği önemle dünya milletlerinin ebedi saygısına mazhar olmuştur. Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması idealiyle ömrünü ülkesine ve milletine vakfeden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'En büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni payidar kılmak, ilke ve inkılaplarını yaşatmak necip bir milletin temsilcileri olarak hepimizin temel görevidir. Ulu Önder’in ‘Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir' sözlerinden hareketle, iş dünyası olarak ülkemizin müreffeh yarınlara yönelik tüm adımlarında, büyük ve güçlü Türkiye olgusuyla şart ne olursa olsun her zamankinden daha fazla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle 82 yıl önce ebediyete uğurladığımız İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehit ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“Rahmet ve şükranla anıyorum”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.