DOLAR

32,3255$% 0.22

EURO

35,1454% 0.02

STERLİN

41,0579£% 0.08

GRAM ALTIN

2.297,87%0,91

ÇEYREK ALTIN

3.949,00%-0,53

TAM ALTIN

15.795,00%-0,52

ONS

2.206,64%0,55

BİST100

9.046,71%2,73

BİTCOİN

2281671฿%-0.72946

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Hedef çıkışa devam

Lider Sivasspor'u, 5-1 gibi farklı bir skorla deviren Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sivasspor karşısında alınan galibiyetin verdiği moralle Beşiktaş maçına hazırlandıklarını belirterek, "Takımımız Beşiktaş maçında muhteşem bir performans ortaya koydu. Taraftarımızın desteği de süperdi. Futbolun tüm güzellikleri sahaya yansırken, adeta uyuyan o dev uyanmaya başladı. Gaziantep Futbol Kulübü olarak ligin üst sıralarına doğru çıkışımızı Beşiktaş maçında da sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

ÇOK İSABETLİ TRANSFERLER YAPTIK

Başkan Büyükekşi, Sivasspor maçında ilk kez Kırmızı-Siyahlı formayı giyen yeni transferlerden de övgü ile söz etti. Devre arası kadroya giren ve Sivasspor maçında attığı iki golle ilk maçında Kırmızı-Siyahlı taraftarın gönlünde taht kuran Alexandru Maxim’in performansının memnuniyet verici olduğunu ifade den Başkan Mehmet Büyükekşi, şöyle devam etti:

"Sivasspor maçındaki galibiyetin yanı sıra, takımla sadece üç antrenmana çıkmasına rağmen Türkiye’de herkesin konuştuğu bir futbolcu haline gelen Maxim’in performansı bizleri ayrıca sevindirdi. Kendisinin çok özel bir futbolcu olduğunun bilincindeydik ve buraya büyük hedefler koyarak geldi. Hocamızın da ısrarla istediği bir isimdi ve performansı da hepimizi mutlu etti. Elbette ki bir maç üzerinden konuşmak belki çok doğru olmayacaktır ancak kalitesini ispatlama şansı buldu. Türk Futboluna büyük bir yıldız kazandırdık diyebiliriz, umut ediyoruz ki bu performansının üzerine koyarak da devam edecektir. Ayrıca bir başka transferimiz Andre Sousa’ya da parantez açmak gerekiyor. Belki takım arkadaşlarının adını bile tam bilmeden, orta saha gibi takımın en önemli mevkilerinden birinde görev yaptı. Hem mücadelesi, hem oyun karakteri bizleri fazlasıyla sevindirdi. Kalecimiz Haydar Yılmaz’a gelecek olursak, saha içinde ve saha dışında büyük bir örnek oluyor. Takımımıza da kısa sürede kaynaştı ve üzerine düşen sorumlulukların farkında. Bu nedenle devre arası çok isabetli transferler yaptığımız düşünüyoruz.”

"BEŞİKTAŞ MAÇINA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Gaziantep Futbol Kulübü'nün, Süper Lig’in 21. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Büyükekşi, “Sivasspor karşılaşmasında gösterdiğimiz performans, bu karşılaşma öncesi bizleri daha da motive etti. Rakibimizin özellikle teknik adam değişikliğinden sonra farklı bir havaya girdiğinin bilincindeyiz. Ancak takımımız, mücadele ettiği takdirde bu ligde yenemeyeceği takım olmadığını herkese gösterdi. Beşiktaş’ın gücünün farkındayız ve onlara büyük saygı duyuyoruz. Öncelikle bu karşılaşmanın fair-play çerçevesi içerisinde geçmesini diliyorum. Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin bu karşılaşmada da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve kendimize yakışan bir futbol sergileyeceklerine inanıyorum. İnşallah Beşiktaş karşısında da iyi gidişatımızı sürdüreceğiz ve Gaziantepli tüm taraftarlarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz” şeklinde değerlendirmede bulundu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Gaziantep lideri dağıttı: 5-1

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.