DOLAR

32,3392$% 0.22

EURO

35,1035% -0.15

STERLİN

41,0949£% 0.04

GRAM ALTIN

2.307,29%1,32

ÇEYREK ALTIN

3.971,00%0,17

TAM ALTIN

15.880,00%0,14

ONS

2.220,54%1,18

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2284083฿%2.67964

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Karısını dövdü, bıçakladı, tanınmaz hale getirdi

Gaziantep’te 2 çocuk annesi Emmun Ateş (24), 6 yıllık eşi Turgut Ateş (32) tarafından 'kıskançlık' nedeniyle dövülerek boğazından ve yüzünden bıçaklandı. Vücuduna 100’den fazla dikiş atılan kadın, tek isteğinin adalet olduğunu söyledi.

3 Haziran 2020 Çarşamba akşamı Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi’nde İddiaya göre, eşinin, kuzeni ile sosyal medya üzerinden konuşması nedeniyle kıskançlık krizine giren Turgut Ateş (32), eşi Emmun Ateş’i (24) yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden onlarca bıçak darbesi ile yaraladı. Bıçak darbeleri ile genç kadının yüzünü paramparça eden cani koca, son bıçak darbesiyle eşinin boğazını kesmek istedi. Son darbenin şah damarını kıl payı geçmesiyle ölümden kurtulan talihsiz kadın, komşularının yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan Emmun Ateş, taburcu olurken cani koca ise olayın akabinde başka bir hastanede yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

“Beni öldüresiye dövdü”

Çeşitli nedenlerle eşi Turgut Ateş tarafından geçmişte de şiddete maruz kaldığını ve son olay sonrası öleceğini düşündüğünü söyleyen Emmun Ateş, “Eşimle 3-4 ay önce kıskançlık yüzünden bir tartışma yaşamıştık ve o konuyu kapatmıştık ve sonrasında hiçbir olay yaşamamıştık. Ama üç gün önce eşim ailesiyle tartışıp onların doldurmalarıyla eve geldi. Geldikten sonra çocukları kardeşiyle beraber alıp annesinin evine götürdü. Sonra tekrar eve gelip bana saldırdı. Kapıyı kilitleyip benle tartışmaya başladı. O sırada annem aradı. Bana annenle mi koşuyorsun deyip balkon camına yumruk attı. Eli kanadı. Ben eliyle ilgilenirken bana saldırdı, darp etti. Yüzüme, kafama, her tarafıma vurdu. Kafamı balkon duvarına ve yere vurdu” dedi.

“Boynumu kaldırıp şah damarımı kesmek istedi”

O kadar darbeye rağmen eşinin durmadan saldırmaya devam ettiğini söyleyen Ateş, “Sonra saçımdan sürükledi ve beni mutfağa götürdü. Mutfakta yüzüme, kafama ve vücudumun çeşitli yerlerine defalarca bıçak darbesi vurdu. En son boynumu kaldırıp şah damarımı kesmek istedi ve kesti. Ama Allah’tan bıçak darbesi çok derine inmedi ve şah damarım kesilmedi. Ben kanlar içerisinde kaldıktan sonra beni öylece bırakıp gitti. Sonra sürünerek komşulardan yardım istedim. Ondan sonrasını da hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı.

“Olaydan sonra sadece çocuklarımı düşündüm”

Olaydan sonra sürünerek yardım çığlıkları attığını ve sadece çocuklarını düşündüğünü de vurgulayan talihsiz kadın, “Olaydan sonra sürünerek çığlıklar içinde yardım istedim komşulardan ve o an sadece çocuklarımı düşündüm. Çünkü o an ölebilirdim. O an sadece çocuklarım aklıma geldi. Onları yanımda istedim. Sonrasında hastanede gözlerimi açtığımda eşimin gece saatlerinde yakalanıp tutuklandığını öğrendim” şeklinde konuştu.

Yaşanan olayın ardından kadına şiddetin son bulmasını isteyen Emmun Ateş, yetkililere çağrıda bulunarak, “Artık kadınları ölmesin. Bu şiddet önlensin. Yetkililer buna bir çare bulsun” diye konuştu.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA “ TUTUKLANDI”

Olayla ilgili Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, şiddete maruz kalan kadının tedavisinin sürdürüldüğü, kocası Turgut Ateş’in ise olayın hemen ardından yakalandığı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

İlimizde 2 Haziran 2020 tarihinde E.A isimli bir vatandaşımız resmi nikahlı eşi T.A. tarafından şiddete maruz kalmış ve olay sonrasında E.A,  112 ekiplerimiz tarafından Tıp Fakültesi Hastanesine intikal ettirilmiştir.

Akabinde sosyal medyaya yansıyan olayda E. A’nın polis tarafından alınan ifadesinde eşi T.A. ile  sorunları olduğu, kavga etmeleri sonucunda E.A.’nın yaralandığı ve daha önce aralarında bu tür şikayete konu herhangi bir olayın yaşanmadığı anlaşılmıştır. 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Evlerine gittiği iki kadın tarafından öldürüldü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.