DOLAR

32,3184$% 0.2

EURO

35,1263% -0.02

STERLİN

40,9075£% -0.27

GRAM ALTIN

2.291,39%0,62

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,55

TAM ALTIN

15.769,00%-0,62

ONS

2.208,59%0,64

BİST100

9.059,05%2,87

BİTCOİN

2294128฿%1.95284

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Minik yürekler sel oldu İzmir’e akıyor

İzmir’de yaşanan depremin ardından psikolojileri bozulan ve kendilerini yalnız hisseden İzmirli çocuklar için Pınar öğretmen tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan "Yanındayız Güzel İzmir" sosyal destek projesine destek bir anda çığ gibi büyüdü. Devam eden kampanyaya Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajları yağıyor.

İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye’yi yasa boğarken depremi yaşayan çocuklar için Pınar Öğretmenin başlattığı "YANINDAYIZ GÜZEL İZMİR" sosyal destek projesi büyük ses getirdi ve Türkiye’nin dört bir yanından öğretmen ve öğrenciler “İzmir Senin Yanındayız” mesajları içeren fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarında yayınlayarak depremden etkilenen çocuklara mesajlar gönderdiler.

PINAR ÖĞRETMEN DESTEK İSTEDİ DUYGULAR SEL OLDU İZMİR’E AKTI

İzmir’in Karabağlar İlçesi Çevdet Güçlüer İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Pınar Kaya Seçkin sosyal medya hesabından yayınladığı destek çağrısıyla adeta bütün Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Türkiye genelinde bir çok ilden ve Gaziantep’ten de büyük destek gören çağrı sonrası öğrenciler ve öğretmenler İzmirli çocuklara sosyal medya hesapları üzerinden destek mesajları yayınlarken çektikleri videoları ve fotoğrafları da paylaşmayı ihmal etmedi.

İŞTE PINAR ÖĞRETMENİN O DUYGUSAL DESTEK ÇAĞRISI

Pınar öğretmen kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sayfamdaki tüm eğitim camiasındaki dostlarım, arkadaşlarım.. Farklı illerdeki öğretmenlerim… Müdürlerim, sizlerden küçük bir isteğim var…!!! Biliyorsunuz biz İzmir’deki depremden çok etkilendik… Psikolojimiz çok bozuldu… Sallanmaya devam ediyoruz… Korkuyoruz… Benim sınıfımdaki minik yavrularım… Veya İzmir’de tanıdığınız herhangi bir öğretmenin sınıfı için… Sınıfınızla veya okulunuzla birlikte bize bir selam… Bir şarkı… Yanımızda olduğunuzu htirecek küçücük bir video yollar mısınız???  Koronadan dolayı evlerimizden de çıkamıyoruz… Bize uzaklardan göndereceğiniz videolarla destek olur musunuz??? Yanımızda olduğunuzu htirir misiniz??? Eğer bu etkinliğe katılmak isterseniz… Yollayacağınız videoyu paylaşırken… Beni ya da İzmir’de tanıdığınız öğretmenleri ya da ailelileri etiketler misiniz??? Şimdiden destek olacak… Duyarlı tüm dostlara teşekkürler” dedi. Mesajın yayınlanmasının hemen ardından Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından öğretmen ve öğrenciler İzmirli çocukların yanlarında olduklarını htiren mesajlarını bir anda paylaşmaya başladı. Yapılan paylaşımlarda “Geçmiş Olsun İzmir” “İzmir Seni Seviyoruz” “İzmirli arkadaşlar biz buradayız ve size selam yolluyoruz” gibi mesajların yanı sıra çeşitli çocuk şarkılarını solo ve koro halinde seslendiren çocuklar videolarıyla İzmirli çocuklara destek vermeyi sürdürüyor.

ANADOLU İZMİR’İN ACISINI, YASINI HÜZNÜNÜ YÜREĞİNDE HİSSETTİ

Pınar öğretmenin sosyal medyada bir anda oluşturduğu destek çağrısına yanıt veren bir öğretmen ise “Yürekten yüreğe kurulan bu sevgi köprüsünü hiçbir deprem yıkamaz” yanıtıyla öğrencilerinin videolarını paylaştı. Kampanyaya destek vermek isteyen öğretmen ve öğrencilerin İzmirli çocuklara ve depremzedelere yönelik duygularını sosyal medya hesaplarından paylaşmaları bekleniyor. Meslek yaşamında iz bırakan öğretmenler arasında yer alan Pınar Kaya Seçkin daha önceki dönemlerde Gaziantep’te Kurtuluş İlkokulunda görev yapmış ve mesleki çalışmaları ve eğitimde ki yeni uygulamalarıyla çeşitli ödüller almıştı. Sosyal medya üzerinden sürdürülen destek mesajlarıyla moral bulan İzmirli çocuklar yalnız olmadıklarını bir kez daha hissediyor.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Beyzbol sopasıyla dövdü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.