DOLAR

32,3372$% 0.21

EURO

35,1388% 0.01

STERLİN

41,1000£% 0.18

GRAM ALTIN

2.294,21%0,75

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%-0,62

TAM ALTIN

15.778,00%-0,62

ONS

2.209,04%0,66

BİST100

9.053,85%2,81

BİTCOİN

2295477฿%-0.42728

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

“Öğretmenlik, adanmış bir hayatı ifade eder”

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tebrik mesajı yayımlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, görevlerini her koşulda özveri ve büyük fedakarlıkla yerine getiren tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

 “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Başöğretmenlik’ ünvanını kabul ettiği 24 Kasım 1928 tarihi, 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Eğitim, geleceğimizi en doğru biçimde inşa etmemize olanak sağlar. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmemiz ve yarınlara güvenle bakabilmemiz için eğitim hizmetlerinin kalitesini her geçen gün yükseltmeliyiz. Ülkemizin, uluslararası alanda en güçlü şekilde temsil edilmesi, hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bunu sağlamak için geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin, nitelikli bir eğitim alarak donanımlı olarak yetişmesi en öncelikli hedefimizdir.

Öğretmenlik; bilgi, ilgi, tecrübe ve sevgiyle çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmenlik mesleği, aynı zamanda ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı ifade eder. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi de, ülkelerin kalkınması ve milletlerin hayatında eşsiz bir yere sahip olan öğretmenler, bütün toplumlarca tarihin her döneminde büyük bir saygı görmüş ve ‘öğretmenlik’ en saygın meslekler arasında yer almıştır. Öğretmenlerimizi sadece öğretmenler gününde hatırlamak yeterli değildir. Onlara gerekli saygıyı, sevgiyi, önemi ve değeri vermek hepimizin ödevidir.

Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için gayretle çalışan öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden kutluyorum.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Kısıtlamayı ve Pazar gününü fırsat bilen birçok esnaf kepenk açmadı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.