DOLAR

32,3767$% 0.17

EURO

34,9961% -0.27

STERLİN

41,0005£% 0.26

GRAM ALTIN

2.324,32%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.990,00%-0,26

TAM ALTIN

15.946,00%-1,16

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.065,22%-0,16

BİTCOİN

2263885฿%-0.80229

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti
  • bire1haber.com
  • Eğitim
  • Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli

Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli

Gaziantep Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve onurlu bir meslektir” dedi.

Öğretmenliğin, sadece bir meslek olmadığını, toplumsal her gelişimin ateşleyicisi ve yaşanan her problemin çözüm iradesi olduğunu ifade eden Vali Gül,” Öğretmenlerimiz tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de demokrasi, hak ve adalet duygusu gelişmiş, kültürel ve bilimsel gelişmelere katkıda bulunan, kendine güvenen, sahip olduğu bilgiyi insanlığın yararı için kullanan nesiller yetiştirmeye devam etmektedir” diye konuştu.

Vali Davut Gül, yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler gününde, istikbalimizi imar eden eğitim neferlerimizin coşkusunu ve çalışma azmini takdir ediyorum.

Öğretmenlik, sadece bir meslek değildir, toplumsal her gelişimin ateşleyicisi ve yaşanan her problemin çözüm iradesi olmaktır. Öğretmenlerimiz milletimizin yaşadığı her olayda ve her durumda mevcut sorunlar karşısında sağduyulu bakış açısıyla çözümün parçası olmaktadır. Nitekim, dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde de İlimizde görev yapan öğretmenlerimiz, filyasyon çalışmalarında, vefa sosyal destek ekiplerinde, yardım çalışmalarında en ön saflarda yer almıştır. Öte yandan uzaktan eğitim çalışmaları ile öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmaması noktasında çaba gösteren öğretmenlerimiz, tüm bu gayretli çalışmalarla sürecin isimsiz kahramanları olmuşlardır. Bütün bu gayretlerinden dolayı öğretmenlerimize tüm Gaziantepli hemşehrilerim adına ayrıca teşekkür ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, Milletimizin  geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyor, başta eğitim şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“Öğretmenler, sevgi ve fedakarlığın timsalleridir”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.