DOLAR

32,3752$% 0.16

EURO

35,0362% -0.18

STERLİN

40,9872£% 0.2

GRAM ALTIN

2.324,83%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,26

TAM ALTIN

16.116,00%0,17

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.092,64%0,14

BİTCOİN

2262862฿%-0.61143

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

“15 TEMMUZ’U BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ”

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümü ve Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HAİNLERİN EMELLERİ KURSAKLARINDA KALDI

İMO Şube Başkanı Çeliktürk, darbelerden çok acı çekmiş, büyük bedeller ödemiş bir ülke olduğumuzu belirterek, “15 Temmuz 2016 yılında yaşanan alçak darbe girişiminde ise tarihimizde ilk kez bir darbe girişimine karşı bütün vatandaşlarımız topyekun direnerek darbe girişimini bertaraf etmiştir. Böylece hainler emellerine ulaşamadan, hevesleri kursaklarında kalmıştır” dedi.

GEÇMİŞTEN DERSLER ÇIKARMALIYIZ

Ülkemizin bir daha 15 Temmuz gibi hain darbe girişimleri ile karşı karşıya kalmaması için gerekli derslerin çıkarılmasını isteyen Başkan Çeliktürk, açıklamasında şöyle devam etti:
“15 Temmuz’da yaşanan hain kalkışmayı bir kez daha lanetliyorum. 15 Temmuz’da milletimiz kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, her kesimden insanıyla demokrasine ve ülkesine sahip çıkarak dünyanın takdirini kazanmıştır. Millet olarak bir daha böylesine hain kalkışmalarla karşı karşıya kalmamak için geçmişten ders çıkarmalıyız. Bunun için de demokrasiden ve hukuktan şaşmadan, eşit yurttaşlık temelinde bir yönetim anlayışı ile hareket etmeliyiz. Birlik ve beraberlik halinde hareket ederek, ülkemizin kalkınması ve muasır medeniyetler seviyesine çıkması için çaba göstermeliyiz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, 15 Temmuz ve bütün aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, makamları ali olsun. Gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.”

ÇELİKTÜRK’TEN BAYRAM KUTLAMASI

Çeliktürk, mesajında yaklaşan Kurban Bayramını da tebrik ederek, “Müslümanlar olarak bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek dinimizde gerekse de toplumsal hayatımızda önemli yeri bulunan bayramlar, bizi biz yapan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren müstesna günlerdir. Kurban Bayramının toplumdaki birlik ve beraberlik duygusunun güçlenmesine, insanlar arasında barış ve uzlaşı kültürünün hakim olmasına vesile olması dolayısıyla tüm Müslümanların bayramını kutlarım” şeklinde açıklamada bulundu. 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“KURBAN YAKALAMA TİMİ” BAYRAMA HAZIR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.