Categories: Genel

“31 MART SEÇİM SONUÇLARINI İYİ OKUYORUZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gaziantep’i ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimi sonuçlarına ilişkin basın açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına; Önceki Dönem Gaziantep Milletvekili ve MKYK Üyesi Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci, Derya Bakbak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz ve il yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

“BÜYÜK BİR HEYECANLA PLANLIYORUZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında, “Bir aydır yirmiye yakın büyükşehir olan illerimizi ziyaret ediyor, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimi sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuyoruz. AK Parti ailesi olarak birebir görüşmeler ve istişareler gerçekleştiriyoruz. 31 Mart seçimlerini geride bırakıp, 2028’e 2029’a dönük olan süreçte bu seçim sonuçlarından aldığımız ilhamla ve milletimizin talimatıyla yeni stratejiler belirlemek üzere il ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki süreçte yapmamız gerekenleri büyük bir motivasyonla büyük bir heyecanla planlıyoruz” dedi.

“ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “31 Mart seçimlerinde beklediğimiz sonuçları alamadık daha üst düzeyde daha iyi sonuçlar almayı hedefliyorduk. 31 Mart seçimlerinin akşamında Sayın Cumhurbaşkanımızın da balkon konuşmasında ifade ettiği gibi; ‘Sandığın söylediği şey milletin bize talimatıdır. Milletimizin bize yeni yol haritası çizmek üzere yeni stratejiler belirlemek üzere almamız gereken tedbirlerin bir ifadesidir.’ Sandık konuşur, sandıktan çıkan oylar bir anlam ifade eder, biz okuruz. AK Parti siyasetini 22 yıldır başarıdan başarıya koşturan; sandıktan çıkan, milletimizin ifade ettiklerini iyi okumuş olmak ve bu doğrultuda yol haritası çizmek olmuştur. Benim bugün burada özellikle altını çizerek ifade etmek istediğim şu ki; İl başkanımızdan, İlçe başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik kollarımızdan milletvekillerimize, Belediye başkanlarımızdan yönetim kurulu üyelerimize kadar partimizin her bir kademesi gece gündüz demeden çalıştı. Hepsine teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler bugün burada; başarı elde ettiğimiz yerlerdeki kardeşlerimizi tebrik etmek, milletimizin teveccühünün başka cereyan ettiği yerlerdeki kardeşlerimize de moralinizi bozmayın olanda hayır vardır, yeni dönemde milletimizin talimatları doğrultusunda da yeni önemler alarak önümüze geleceğe bakmak üzere buradayız” şeklinde konuştu.

“GAZİ ŞEHRE KUVVETLİ BİR MUHABBETİM VAR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Gaziantep’in bende de çok özel bir yeri var. Bu şehir ile hukukumun bu kadar güçlü olmasının sebebi partimin çok kıymetli yöneticilerinin olmasıdır. Asım Güzelbey’in ardından Fatma Şahin başkanımızın yazdığı başarı öyküleri, Mehmet Tahmazoğlu başkanımızın ve daha önce Gaziantep’te belediye başkanlığı yapmış olan kardeşlerimizin yazmış olduğu başarı öyküleri partimizi onure etmiştir. Partimizin bayrağını en üst noktalarda dalgalanmasını sağlayan bu kardeşlerimize duyduğum özel muhabbetten ötürü Gazi şehre de kuvvetli bir muhabbetim var” diye konuştu.

“İLK GÜNKÜ SEVK VE HEYECANA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi ise, “Gaziantep, her zaman vatanına, milletine ve bayrağına ballığıyla bilinen bir şehir olmuştur. Bu bağlık, liderimize olan sevgi ve destekle daha da pekişmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi her alanda daha ileriye taşıyan, milletimizin refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışan bir liderdir. Onun liderliğinde, Gaziantep de büyük bir değişim ve gelişim sureci yasamıştır. Şehrimize yapılan yatırımlar, gerçekleştirilen projeler ve sağlanan imkânlar, Gaziantep’in kalkınmasına ve Türkiye’nin parlayan yıldızı olmasına büyük katkılar sağlamıştır. Gazi şehrimize geride bıraktığımız 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti il teşkilatı olarak; girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayacak diyerek var gücümüzle çalıştık. Yarın seçim varmışçasına da ilk günkü sevk ve heyecana çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

HABER MERKEZİ

Recent Posts

NÜFUS ARTIŞ TEŞVİĞİ ENFLASYONA TAKILDI

TÜİK’in 2023 doğum istatistiklerine göre Türkiye'de doğurganlık hızının 1,51 çocuk oranıyla tarihi dip seviyesine düştüğünü…

17 saat ago

DOĞAN’DAN STK TEMSİLCİLERİNE ZİYARET

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, ilçede bulunan Oda ve Dernek Başkanlarını ziyaret etti. Belediye Başkan…

17 saat ago

“BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ”

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde faaliyet gösteren 300 özel bireyin faydalandığı Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil…

17 saat ago

ORTOPEDİ DR. MAHMUT BİLİR MEDICAL POINT HASTANESİ’NDE

Medical Point Gaziantep Hastanesi, akademisyenlerden oluşan uzman ekibini genişletmeye devam ederek, kadrosuna Ortopedi ve Travmatoloji…

17 saat ago

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DR. KARAKUŞ, SANKO HASTANESİ’NDE

SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr.…

17 saat ago

ŞEHİTKAMİL’DEKİ TEMATİK PARKLARA BİR YENİSİ EKLENDİ

Önceki dönem Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu döneminde yapımına başlanan AGRO Park’ın açılışı yoğun katılımlı…

17 saat ago