DOLAR

32,3489$% 0.27

EURO

35,1604% 0.04

STERLİN

41,1168£% 0.19

GRAM ALTIN

2.308,52%1,38

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%0,17

TAM ALTIN

15.886,00%0,17

ONS

2.222,26%1,27

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2290835฿%2.6994

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ADAY ÖĞRENCİLERDEN SANKO ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Gaziantep Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi 12’nci sınıf öğrencileri SANKO Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Müdür Yardımcısı Kemaleddin Mukyan ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Hakan Baba eşliğinde gelen öğrencilere, SANKO Üniversitesi akademisyenleri, bölümler, eğitim ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi.

Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehtap Özkur, hekimliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, “Hekim olmak isteyenlerin öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık olması gerekiyor” dedi.

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde pek çok tıp fakültesinden farklı olarak klinikle bütünleşmiş sistem uygulandığının altını çizen Prof. Dr. Özkur, şunları kaydetti:

 “Öğrencilerimiz güncel teknolojinin bütün olanaklarıyla donatılmış sınıf, mesleki beceri, anatomi, multidisiplin laboratuvarları ve her çeşit mesleki uygulamanın yapılabildiği Türkiye’de az sayıda üniversitede bulunan uzaktan kumanda edilebilen simüle hasta modellerinin yer aldığı yüksek teknolojili simülasyon laboratuvarlarında eğitimlerinin gerektirdiği bütün süreçleri birebir deneyimleyebilmektedir.”

ÖĞR. GÖR. ZEYNEP DOĞAN

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden Öğr. Gör. Zeynep Doğan ise SANKO Üniversitesi Hemşirelik Bölümü olarak, sorumluluklarını yerine getirebilen, bütüncül bakım verebilen, yaşam boyu öğrenmeyi sürdürebilen hemşireler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

ARŞ. GÖR. SEREN KURTGİL

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Arş. Gör. Seren Kurtgil de Beslenme ve Diyetetik Bölümü eğitim-öğretim programı ve mesleğin çalışma alanları ilgili bilgiler paylaştı.

Arş. Gör. Kurtgil, bölümün akredite olduğunu anımsatarak, kurumlarla iş birliği içerisinde olduklarını vurguladı.

ARŞ. GÖR. PINAR KUYULU

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Arş. Gör. Pınar Kuyulu, fizyoterapi ve rehabilitasyon bölüm dersleri, laboratuvarları, klinik uygulama alanları, istihdam olanakları ve bölümün akademik kadrosuna ilişkin paylaşım yaptı.

Üniversitenin yemekhane, kütüphane ve laboratuvarlarını gezme fırsatı bulan öğrencilere, burs imkanları, olanakları, öğrenci kulüpleri hakkında da bilgilendirme yapıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ALTUNKAYA’DAN EĞİTİME BİR OKUL DESTEĞİ DAHA

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.