DOLAR

32,5006$% -0.13

EURO

34,9499% 0.33

STERLİN

40,8068£% 0.55

GRAM ALTIN

2.429,25%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,66

TAM ALTIN

16.157,00%-0,50

ONS

2.325,85%0,45

BİST100

9.803,82%0,84

BİTCOİN

2076412฿%-3.75632

a
alan18-kopya

“AİLECEK KİTAP OKUYORUZ” YARIŞMASI

Sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Nizip Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapmış olduğu çalışma kapsamında ödüllü kitap okuma yarışması düzenledi.

İlkokul, Ortaokul ve Lise olmak üzere 3 kategoride yapılacak olan ve başvuruları 18 Nisan 2021 tarihine kadar https://www.nizip.bel.tr/ web sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olan yarışmayla ilgili konuşan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Nizip belediyesi olarak halka hizmet hakka hizmet şuuru ile yılmadan yorulmadan hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Her alanda belediyecilik hizmetlerini yürütüyor ve ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için gayret ediyoruz diyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, sözlerine şöyle devam etti.

‘’Sosyal belediyecilik çalışmalarımızı arttırıyoruz. Bu anlamda Eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda çalışmalarımız ve projelerimizle sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Biz millet olarak ilk emri ‘oku’ olan, Yine ‘İlim Çin‘de de olsa onu bul, al’ diyen , ilmi birinci öncelik olarak her aşamasında yaşam felsefesinin merkezinde tutmuş bir medeniyetin mensupları olarak, etkinliklerimizde Öncelliği eğitime veriyor ilçe milli eğitim müdürlüğümüzle beraber bir yarışma etkinliği düzenliyoruz. Pandemi sürecini değerlendirerek Kitap okuma yarışmasını “Ailecek kitap okuyoruz” diyerek etkinliğimizi başlatacağız.

ÇOCUKLARIMIZLA ZAMAN GEÇİRMEYİ UNUTTUK

Sizler kitap okumanın faydalarını biliyorsunuz. Bunları tek tek saymayacağım. Ama internet telefon sosyal medya derken arada kaçırdığımız bir şeyler var. Çocuklarımızla beraber zaman geçirmeyi unuttuk. Bu etkinliğimizle ailelerimiz çocukları ile etkili ve kaliteli zaman geçirmiş olacaklar. Okudukları kitaplar üzerinden konuşacaklar ve değerlendirmeler yapacaklar, ve sonunda çocuklarının kitap sınavlarında da yanlarında bulunacaklar. Bu süreçte çok güzel kazanımlar elde edecekler. Biz aile içerisinde Kitap okumanın alışkanlık haline gelmesini istiyoruz. Amacımız insanlık olarak salgın sürecinde verdiğimiz mücadeleyi çocuklarımız ve gençlerimiz üzerinden en az zarar ile atlatmak. Bu anlamda dereceye giren çocuklarımızla beraber ailelerine birer ufak hediye takdim edeceğiz. Etkinliğimiz 3 aşamadan oluşacak ilkokullar ortaokullar ve liseler olmak üzere her kademede ilk üçe olacak şekilde Laptop bilgisayar, Tablet ve Bisiklet hediye edeceğiz yine ilk üç dereceye giren gençlerin annelerine mikro dalga fırın babalarına da kol saati hediyemiz olacaktır. Tüm halkımızı bu etkinliğe katılmaya davet ediyor hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum’’ dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MEB’DEN UZAKTAN EĞİTİM AÇIKLAMASI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.