DOLAR

32,5770$% 0.29

EURO

34,7408% -0.09

STERLİN

40,4887£% -0.32

GRAM ALTIN

2.522,65%1,56

ÇEYREK ALTIN

4.308,00%1,36

TAM ALTIN

17.141,00%1,30

ONS

2.415,62%1,55

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

1998897฿%-0.14011

a
alan18-kopya

AKTOPRAK’DA COŞKULU BULUŞMAOtomatik taslak

Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarının son gününde Aktopraklılar ile buluştu.

Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu büyük kalabalık, CHP Milletvekili adaylarını yoğun ilgi ile karşıladı.

Milletvekili Adayları Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Reis Reisoğlu,  Mehmet Ay, Mehmet İslam ve Vijdan Aktaş, Saadet Partisi İl Başkanı Hayri Kamal ve İlçe Başkanları vatandaşlar ile salon toplantısında buluştu. 

MERİÇ: ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM

Buluşmada konuşma yapan Melih Meriç “Sayın Genel Başkanımızın adalet, hukuk ve eşitlik yolunda yaktığı meşalenin aydınlattığı bu yola hep beraber çıktık. Bu seçim çok önemli  bir seçim. Bu seçim Melih Meriç’in seçimi değil, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi değil, bu seçim çocuğunu aç uyutan annenin seçimi, iş bulamayan gençlerin seçimi. Genel başkanımızı, hep birlikte, Çankaya Köşkü’nde 13. Cumhurbaşkanı olarak karşılamaya var mısınız?” dedi.  Konuşmasını sloganlar eşliğinde bitiren Meriç, Aktoprak’lı vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

REİSOĞLU: UYUŞTURUCU BELASI YAYILDI

Melih Meriç’in ardından konuşan Reis Reisoğlu uyuşturucu sorununa değinerek, “Ben bu köye geldiğimde daha önceleri uyuşturucu kullanan kimse yoktu. Maalesef şu an bu köyde de, Gaziantep merkezde de uyuşturucu kullanımı durdurulamaz şekilde arttı. Gittiğimiz her yerde gençlerimizin bu bataklığa bulaştırıldığını duyuyoruz. Bizler bu hale nasıl geldik? 21 yılda kim yaptı bunları? Kim hesabını verecek? Çalınan eşya yerine getirilir ancak bu çalınan gençliğimizin hesabını kim verecek? Hepsinden hesap soracağız. Bu dikdatörlükten, tek adam rejiminden hep birlikte kurtulacağız. Gençlerimizin uyuşturucu illetinin karanlığında kaybolmasına izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

İSLAM: SÖZ BAHARLAR GELECEK

Reisoğlu’nun ardından söz alan Mehmet İslam sözlerine başlamadan önce “Yeryüzü aşkın şiiri oluncaya dek” şiirini alkışlar eşliğinde okudu ve “Bu ülke aşkın yüzü olacak. Vatan aşkının, insan sevgisinin, memleket sevgisinin yüzü olacak. Bu ülkeyi ve şehri ayrıştıran, bölen, suçlayan zihniyetten kurtaracağız. Siyaset adıyla sürekli geren dilden kurtaracağız. Başarıları, misafir severliği, tarımı, sanayisi ve turizmi ile konuşulan bir ülke olacağız yeniden. Kimse siyasi rakibini düşmanı olarak görmeyecek. Kimsenin evladı, bilmem ne partisine üye olmadığı için torpilli sınavlar yüzünden işsiz kalmayacak. Türkiye gittikçe saplandığı ortadoğu ülkelerinin karmaşık siyasi çekişmelerini yaşayan, nefret dilinin hakim olduğu bir ülke olmayacak. Size söz, baharlar gelecek” ifadelerini kullandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ OYLUYORUZ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.