DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2090396฿%1.28656

a
alan18-kopya

ANLIYOR VE HİSSEDİYORUZ

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, GGC yönetimi adına bir 10 Kasım mesajı yayınlayarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları inanç, özlem, minnet ve sevgiyi dile getirdi.

GGC Başkanı Ay, “Atatürk’ün, fikirlerini, duygularını anlıyor ve hissediyoruz. Her geçen gün daha iyi anlıyor, daha iyi öğreniyoruz. Ülkemizin önüne çıkan ve birlik, beraberlikle, çalışarak aştığımız her güçlükte, O’nu, değerlerini ve mücadelesini daha fazla anlıyor ve özümsüyoruz.” cümleleri ile başlayan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.” diyen Ulu Önder’in, bu sözleri ile neyi kastettiğini ve günümüze nasıl bir ışık tuttuğunu, onun aydınlık yolunda yürüdüğümüz her an biraz daha iyi kavrıyoruz.

Türk Basınının önemli bir parçası olan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, Yönetim Kurulu ve üyeleri olarak bizler, böyle bir önderin takipçisi olmakla gurur ve onur duyuyoruz.

Cemiyet olarak, ülkemiz, kentimiz, sektörümüz ve meslektaşlarımız adına mücadele ettiğimiz her platformda, önümüze çıkan ve çıkarılan her engeli aşarken; Atatürk’ün engel aşmakta gösterdiği, azim, kararlılık ve vatanseverlikten feyz alarak hareket ediyoruz.

Biz bu ilke ve duygularla yürürken, önümüze çıkan engellerin nasıl kalktığını, engel çıkaranların nasıl küçüldüğünü, zorlukların nasıl kolaya döndüğünü görmek, feyz aldığımız ışığın bilgeliği ve doğruluğu ile haklı olarak övünmemize neden oluyor.

Atatürk gibi bir öndere, O’nun ilke ve devrimleri gibi bir mirasa ve Nutuk gibi bir kılavuza sahip olduğumuz için kendimizi şanslı görüyoruz.

O’nu her gün daha fazla özlesek de, açtığı yolda, gösterdiği hedefe daha bir inançla yürümek kararlılığından vazgeçmiyoruz. Atatürk’ü anlamayanları anlamıyoruz ve asla da anlamayacağız.

O’na layık olmak, emaneti olan Cumhuriyetimize, ilkelerine ve tüm değerlerine sahip çıkmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Tüm varlığımızla inandığımız ilke ve inkılaplarının ışığında, geleceğe olan yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bu duygularla Ata’mızı sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

YURT ÖĞRENCİLERİNİN İNTERNET SIKINTISINI ÇÖZDÜ!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.