DOLAR

32,3755$% 0.15

EURO

35,0213% -0.17

STERLİN

40,9992£% 0.2

GRAM ALTIN

2.324,13%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.000,00%-0,17

TAM ALTIN

16.100,00%0,56

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.139,38%0,65

BİTCOİN

2270686฿%-0.31161

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Anne mi ?

Sosyal medyada bir kadının çocuğuna şiddeti uyguladığı görüntüler büyük tepki topladı. Kadının kızını darp ettiği ve yüzüne yastık bastırdığı görüntüler adeta sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

KÜÇÜK KIZIN ÇIĞLIKLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

İsminin Nurcan Serçe olduğu iddia edilen bir kadının çocuğuna uyguladığı görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntülerde bir kadının minik kızını darp ettiği ve yüzüne yastıkla bastırdığı görülüyor. Küçük kızın “anne” çığlıkları ise yürekleri dağlıyor.

Geçen yıl Nisan ayında meydana geldiği belirtilen olayın ardından şüpheli kadının adliyeye sevk edilip serbest bırakıldığı, evde bulunan 6 çocuğun da halen devlet yurdunda olduğu öğrenildi.

Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde oturduğu belirlenen Nurcan S.’nin kızı N.B’ye (14) şiddet uyguladığı görüntüler  sosyal medyada yayıldı ve büyük tepki topladı. Nurcan S.’nin kızı N.B’ye (14) şiddet uyguladığı görüntüler üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti.

İlk eşinden ayrıldığı iddia edilen 4 çocuk annesi Nurcan S.’nin H.B. isimli şahısla dini nikahla birlikte yaşadığı ve bu birliktelikten de iki çocuğu olduğu belirtildi.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI

Kamuoyunda büyük infiale yol açan görüntüler üzerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaparak, olayın 14 Nisan 2020 tarihinde Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne intikal ettiği ve Nurcan S.’nin 6 çocuğunun devlet yurduna yerleştirildiği bildirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şüpheli Nurcan S.’nin K.B. isimli şahısla önceki evliliğinden 4 çocuğu bulunmaktadır. Olay 14.04.2020 tarihinde Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğümüze intikal etmiştir. Müdürlüğümüzde bu tarihte işlemleri tamamlanan şüpheli şahıs N.S. sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakılmıştır. Şahısların 6 çocuğu da devlet yurduna yerleştirilmiş olup, çocuklar halen devlet yurdunda bulunmaktadırlar” denildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Bir evladımıza annesi tarafından şiddet uygulandığına dair görüntülerin sosyal medyada yer alması ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur:

Söz konusu olay, Kocaeli ilimizde, Temmuz 2020’de yaşanmıştır.

Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çocuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır.

ANNE HAKKINDA ADLİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir.

Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında durmaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı imzaladı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.