DOLAR

32,6031$% 0.39

EURO

34,8421% 0.29

STERLİN

40,6726£% 0.18

GRAM ALTIN

2.489,95%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%-0,14

TAM ALTIN

16.946,00%-0,41

ONS

2.378,68%-0,01

BİST100

9.499,83%-0,26

BİTCOİN

2118207฿%4.32702

a
alan18-kopya

ANNELER VE ÇOCUKLAR BİLİM ŞEHİTKAMİL’DE

Şehitkamil Belediyesine bağlı Bilim Şehitkamil’de, öğrencilerin bilime ilgilerini arttırmak, sevdirmek ve farkındalık oluşturmak adına anne-çocuk etkinliği düzenledi. Yetim çocuklar ve anneleri, teknoloji atölyesi, doğa bilimleri atölyesi, uzay ve havacılık atölyesi, doğa bilimleri atölyesi ve matematik atölyesinde birbirinden farklı etkinliklere katıldılar.

Bilim Şehitkamil’de gerçekleştirilen anne-çocuk etkinliği büyük ilgi görüyor. Anne-çocuk etkinliği kapsamında öğrencilerin; akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak, bilim ve teknoloji alanlarındaki atılımlarına destek olmak, bilimsel gelişmelerle tanışmasını sağlamak, bilime olan ilgilerini arttırmak amaçlanıyor. Bilimi sevdirecek etkinlik ile öğrencilerde farkındalık oluşturmak hedefleniyor. Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama fırsatı sunan etkinliğin ilk misafirleri yetim çocuklar ve anneleri oldu. Yetim çocuklar ve anneleri, teknoloji atölyesi, doğa bilimleri atölyesi, uzay ve havacılık atölyesi, doğa bilimleri atölyesi ve matematik atölyesinde eğitim gördüler.

EĞİTİMLERİMİZ EĞLENCELİ VE GÜZEL GEÇİYOR

Bilim Şehitkamil Doğa Bilimleri Atölyesi eğitmeni Emine Yılmaz, “Anne-çocuk etkinlikleri kapsamında ‘Çocuklar, aile ile bir bütündür’ ilkesini benimseyerek, Bilim Şehitkamil’de anne-çocuk eğitimi düzenliyoruz. Bu sayede, eğitim ortamında aile ile beraber hareket etmenin çocukların başarısını daha da artıracağını, başarı anlamında hem hayattaki hem de okuldaki hayatlarında daha şanslı olacaklarını öngörüyoruz ve böyle bir etkinlik planladık. Şu an itibariyle 20 yetim çocuğumuzu ve annemizi Bilim Şehitkamil’de ağırlıyoruz. Burada teknoloji atölyesi, doğa bilimleri atölyesi, uzay ve havacılık atölyesi, doğa bilimleri atölyesi ve matematik atölyesinde birbirinden farklı etkinliklere tabii tutuyoruz. Eğitimlerimiz, eğlenceli ve güzel geçiyor. Hem çocuklarımız hem de annelerimiz hoş ve güzel vakit geçiriyorlar. Bizler de eğitmenler olarak çocuklarımıza gelişimleri konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIMIZ BU ETKİNLİKTEN OLDUKÇA MUTLU OLDULAR

Etkinliğin kendileri açısından güzel geçtiğini dile getiren Nurşen Bilik, “İki çocuğumla birlikte Bilim Şehitkamil’e geldik. Burada hocalarımızın destekleriyle çeşitli etkinliklere katılıyoruz. Çocuklarımız da bu etkinlikten oldukça mutlu oldular. Çocuklarımızdan çok bizler de çok sevdik bu etkinliği. Bu tür etkinliklerin de sık sık yapılmasını istiyoruz. Böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı Şehitkamil Belediyemize ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KARDEŞİMLE BERABER ETKİNLİKLER YAPIYORUZ, EĞLENİYORUZ

Annesiyle birlikte etkinliğe katıldığından dolayı mutlu olduğunu ifade eden İlkay Yeşilbağ, “Şehitkamil Belediyemiz sayesinde annem ve kardeşimle buraya geldik. Burada kardeşimle beraber etkinlikler yapıyoruz, eğleniyoruz. Böylesine güzel bir etkinliğe katıldığımız için çok mutluyuz. Bizlere bu imkanı sunan belediyemize ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

YILLIK İZİNDEN DÖNDÜĞÜ GÜN ŞEHİT OLDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.