DOLAR

32,3428$% 0.19

EURO

35,1213% -0.19

STERLİN

41,0773£% -0.16

GRAM ALTIN

2.240,16%-0,13

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%0,92

TAM ALTIN

16.559,00%1,05

ONS

2.155,64%-0,20

BİST100

7.962,34%3,14

BİTCOİN

2023213฿%-8.20642

a
alan18-kopya
ali-01
ali-01

AYAKKABICILAR GÜN SAYIYOR

Gaziantep Nizip Caddesi ayakkabıcı esnafı Büyükşehir Belediyesi tarafından BÜSEM bölgesinde oluşturulacak sanayi sitesi arsa tahsisi için gün sayıyor. Nizip caddesinin riskli bölge olarak kentsel dönüşüm alanına dahil edilmesinin ardından burada bulunan esnaflar BÜSEM bölgesinde oluşturacak sanayi sitesi arsa tahsisi için ihale tarihini bekliyor.

Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat gün konu ile ilgili kamuoyunda yapılan algı dedikodularına üyelerinin itibar etmemesini ayakkabıcı esnafı için belirlenen alanın tahsisinin en kısa sürede gerçekleşeceğini belirtti.

Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin yaklaşık 500 üyesi bulunduğunu ifade eden kooperatif başkanı Murat Gün, “Kooperatifimiz bünyesinde bulunan üyelerimiz ile biz büyük bir aileyiz. Nizip Caddesi ve ayakkabıcılar esnafı olarak Gaziantep’te yaklaşık 100 bin kişi istihdam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz üretim ve ihracat ile hem ülke ekonomisine hem de Gaziantep ekonomisine ciddi katkıda bulunuyoruz. Çakmak Mahallesi ve Nizip Caddesi bölgemizin kentsel dönüşüm alanına girmesi ile Büyükşehir Belediyemiz tarafından BÜSEM bölgesinde esnafımız için yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Kurulacak bu sanayi sitesi ile esnafımız hem üretimini hem de istihdam sayısını artıracak. Kooperatif olarak şu anda en büyük sorunumuz ve en büyük hedefimiz üyelerimize uygun arsa teminidir. Nizip Caddesi esnafı olarak BÜSEM bölgesinde oluşturulacak sanayi sitesi arsa tahsisini heyecanla bekliyoruz” dedi.

Üyelerimiz ve kooperatifimiz arasında algı operasyonları yapılarak farklı dedikodular yayıldığını söyleyen Gün, “Buradan esnafımıza ve üyelerimize özellikle seslenmek istiyorum. Algı operasyonları yaparak üyelerimiz ile kooperatifimiz arasında farklı dedikodular çıkaran kişilere kesinlikle itibar etmeyin. Bizim bu oluşumdaki tek amacımız ortaklarımızın uygun iş ve üretim koşullarına sahip olmalarını sağlamaktır. Bizler burada esnafımızın haklarını koruyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin hanımefendinin kararından başka tüm dedikodulara kulaklarımızı tıkıyoruz. Sayın Başkanımızın bu bölgede bulunan esnafa müjdelediği arsa tahsisinin en kısa sürede gerçekleştireceğine inanıyoruz. Kamuoyunda yapılan dedikodulara bakmadan yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da kararıyla kısa süre içerisinde esnafımıza müjdeli haberi vereceğiz. Burada bulunan esnafımızı hiçbir mağduriyete uğratmadan esnafımız için tahsis edilecek arsaları sahiplerine teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SERVİS ŞOFÖRLERİNE ÜCRETSİZ BELGE

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.