DOLAR

32,4987$% -0.19

EURO

34,9715% 0.35

STERLİN

40,7262£% 0.33

GRAM ALTIN

2.436,07%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

TAM ALTIN

16.180,00%0,12

ONS

2.335,13%0,85

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2100109฿%0.28205

a
alan18-kopya

AYHAN TİRYAKİ’YE ÖNEMLİ GÖREV!

Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği (USİAD) 9. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulun ardından yapılan görev dağılımında Osman Günay Genel Başkan olurken, Gaziantepli İş İnsanı Ayhan Tiryaki de Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

USİAD’ın 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Zeytinburnu Demirciler Sitesi’nde yapıldı. Samimi bir ortamda geçen ve çok sayıda üyenin söz alarak görüşlerini ve önerilerini aktardığı Genel Kurul’da USİAD’ın 23 yıldır ulusal ekonomi ve yerli üretim konularında gösterdiği duruşun, kararlı ve ilkeli tavrın devam ettirileceği vurgulandı.

Genel Kurul’da yapılan seçimler sonucunda Osman Günay, Cengiz Aydın, Ayhan Tiryaki, Birol Başaran ve Oğuz Lektemur’un yer aldığı liste üyelerin oylarıyla yönetime seçildi. Yeni seçilen Yönetim Kurulu kendi arasında görev dağılımı yaparak kolları sıvadı. Görev dağılımı sonrası Osman Günay USİAD Başkanlığına, Ayhan Tiryaki Başkan Yardımcılığı, Oğuz Lektemur Genel Sekreterliğe, Cengiz Aydın ise Sayman olarak görev aldı.

Görev dağılımının ardından bir açıklama yapan Gaziantepli İş İnsanı Ayhan Tiryaki, Türkiye’nin uzun yıllar üretimde ve ticarette sorunlar yaşadığını dikkat çekerek, “Ülke ekonomisinin düzlüğe çıkarılması için üretim ekonomisine geçilmesi ve yerli malı kullanımı olmazsa olmazımız haline gelmeli. USİAD olarak 23 yıldır bu yönde çaba harcıyor ve çalışmalar yürütüyoruz. Yeni dönemde de çabamız bu anlayışla devam edecek” dedi.

Gaziantepli İş İnsanı olarak böylesi önemli bir görevde bulunmanın onuru ve gururunu yaşadığını da dile getiren Tiryaki, “Gaziantep, sanayi ve ticaretteki potansiyeli ile ülkemizde ve bölgede söz sahibi bir şehir. Bu alanlarda yaşanılan sorunların ülke gündemine taşınmasında ve çözüm üretilmesinde bu tür görevler önemli. Hem ülke, hem de kent ekonomisinin gelişimi için Genel Başkanımız Sayın Osman Günay öncülüğünde başarılı bir çalışma dönemi geçireceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

JANDARMA’DAN “CHANGE ARAÇ” OPERASYONU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.