Categories: Yaşam

BAŞKAN YILMAZ, 15 TEMMUZ PROGRAMLARINA KATILDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı.

Gaziantep Valiliği tarafından organize edilen etkinlikler, Yeşilkent Mezarlığı’ndaki şehitlik ziyaretiyle başladı. Başkan Umut Yılmaz, şehitlerin mezarına karanfil bırakarak şehit yakınlarıyla ilgilendi ve acılarını paylaştı.

Şehitlik ziyaretinin ardından, hain darbe girişiminin milletçe önlenmesinin 8. yıl dönümü münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Müzesi Gezisi ve Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi. İstasyon Meydanı’ndan başlayan yürüyüşte, vatandaşlarla birlikte ellerinde ay yıldızlı bayraklarla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na yürüyen Başkan Yılmaz, programa katılan vatandaşlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Anma programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Saat 00.13’te, 8 yıl önce olduğu gibi hain darbe girişimine karşı milletin bir araya gelmesinde etkili olan salâların okunması ile program sona erdi.

Şehitkamil Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurduğu stantlarda, programa katılan vatandaşlara çorba, dondurma, çay ve su ikramında bulundu.

HABER MERKEZİ

Recent Posts

GAZİANTEP’İN DÜNYAYA SÖYLEYECEĞİ BAŞKA BİR SÖZÜ VAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali…

19 saat ago

DOĞAN, KÜLTÜR ŞEHRİ NİZİP İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Altın Koza Flim Festivali kapsamında Nizip’te gösterimi yapılan 'Mutlu Aile Defteri' filminin açık gösterimine çok…

24 saat ago

“TRİPLE P, EVRENSEL BİR ANNE-BABALIK DESTEK TUTUM ÖNERİSİDİR”

SANKO Üniversitesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı bünyesinde ebeveyn…

24 saat ago

PROSTAT KANSERİNDE TEDAVİ VE ERKEN TEŞHİS ÖNEMLİ

Medical Point Hastanesi olarak, hastalarımızın sağlığına odaklanarak, her zaman sağlık hizmetlerinde en iyisini sunma misyonumuzu…

24 saat ago

SANKO SANAT GALERİSİNDE KARMA SERGİ

Ressam Aysel Kul’un “Zamansız Anlar” ve Senem Çınarbaş’ın “Bir Avuç Ses” temalı sergileri SANKO Sanat…

1 gün ago

“GENÇLERİMİZİ KADERLERİNE TERK ETMEYECEĞİZ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, gençlerin eğitime erişimini kolaylaştırmak ve yaşam şartlarını iyileştirmek adına önemli…

1 gün ago