DOLAR

32,3299$% 0.23

EURO

35,1631% 0.08

STERLİN

40,9920£% -0.06

GRAM ALTIN

2.295,84%0,82

ÇEYREK ALTIN

3.955,00%-0,55

TAM ALTIN

15.822,00%-0,55

ONS

2.215,03%0,94

BİST100

9.054,58%2,81

BİTCOİN

2276749฿%0.66315

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

“BAYRAKLARI HAZIRLAYIN, MEYDANLARA BAYRAK ASMAYA GELİYORUM”

Adalet Eski Bakanı Abdulhamit Gül, bir dizi ziyaret için geldiği memleketi  Gaziantep’te AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda teşkilatlarla bir araya geldi. 2023 seçimlerinin yaklaştığını ifade eden Gül, “2023 seçimlerinde de kim ne yaparsa yapsın, planlarsa planlasın milletin tercihi, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Adalet eski Bakanı Abdülhamit Gül, tek gayretlerinin Gaziantep ve Türkiye’ye hizmet etmek olduğunu söyledi.

2023 seçimlerinin yavaş yavaş yaklaştığını, seçimler için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Gül,” Bizim sevdamız Gaziantep, sevdamız Türkiye, sevdamız bu millet oldu. Gaziantepliler her zaman AK Parti’nin milletin adamı Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. AK Parti hizmetlerini sürdüren bir anlayışa sahiptir. Milletimizin sorunlarının farkındayız. Bu sorunları yine AK Parti çözecektir. Mevkiler, makamlar gelir geçer ama en güzel makam bu milletin bir ferdi olmak, bu milletin bir parçası olmaktır. Bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz. Gece gündüz siyasetimizi, gayretimizi arttırarak devam ettireceğiz. 2023 seçimi yavaş yavaş yaklaşıyor. 2023 seçimlerinde kim ne planlarsa planlasın milletin tercihi Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bizde 2023 seçimleri için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Küresel gelişmelere baktığımızda güçlü bir liderliğin ne kadar önemli olduğunu gördük. Bizim için en büyük makam millet sevdasıdır. Mevkiler önemli değil mevziler önemlidir. Ne olduğunuz değil, bu memleket için ne yaptığınız önemlidir. Bizler nerede olursak olalım bu memleketin gelişmesi için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Gençler bayrakları hazırlayın Gaziantep’in meydanlarına bayrak asmaya bende geliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Gaziantep’te önemli yatırımların yapıldığını dile getiren Abdulhamit Gül şöyle konuştu:

“Allah razı olsun Cumhurbaşkanımız Gaziantep’in ne ihtiyacı varsa bütün hükümete talimatı oldu ve Gaziantep’in her zaman yanında oldu. Bu yıl ki yatırımlarla 50 milyarı aşan yatırım var. Elbette bu hizmetler devam edecektir. Ötekileştirmeden, düşüncesiyle, yaşam tarzıyla, inancıyla 84 milyon ile bir olarak siyaset yaptık. Hiçbir zaman bir vatandaşımıza asla ve asla ayrıştırıcı bir politikaya girmedik, girmeyeceğiz. AK Parti böyle bir siyasi parti değildir. AK Parti bütün milleti için yerel ve merkezi yönetim hizmetlerini sürdüren bir partidir. AK Parti günümüzdeki sorunları da çözecektir. Bu sorunları görmezden gelmeye hakkımız yok. Makamlar gelip geçer, en güzel makam bu milletin bir ferdi olmaktır. Bu memlekete, şehrimize, bugüne olduğunu kadar bundan sonrada siyasetimizi, gayretimizi artırarak devam ettireceğiz.  AK Parti’nin yolu “demokrasi yolu”, Türkiye 2023’e emin adımlarla gidecek. Eski günlere dönmeyecek, geleceğe 2023’e de daha fazla özgürlükle, hizmetle devam edecektir”

Toplantıya, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Müslüm Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci ve partililer katıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NE RÜŞVET OPERASYONU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.