DOLAR

32,6013$% 0.39

EURO

34,8179% 0.23

STERLİN

40,6025£% 0.01

GRAM ALTIN

2.496,52%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.275,00%-0,07

TAM ALTIN

16.994,00%-0,38

ONS

2.382,03%0,13

BİST100

9.474,02%-0,53

BİTCOİN

2105237฿%5.02601

a
alan18-kopya

BAYRAMDA FELAKET BÖLGESİNDE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAK GÖREVİMİZ

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında bölgede yaşanan büyük felaket sonrası milletçe buruk bir bayram geçireceklerine dikkat çekerek Ramazan Bayramının acıların dinmesine, yaraların kısa sürede sarılmasına vesile olmasını diledi.

6 şubatta yaşanan ve 11 ilde elli binin üzerinde vatandaşın hayatını kaybettiği,  yüzbinlerce vatandaşın mağdur olduğu büyük felaketin ardından buruk bir bayram geçirmeye hazırlandıklarını ifade eden Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan bayramların birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını ön plana çıkardığını hatırlatarak “Bölgemizde yaşanan büyük felaketin ardından hep birlikte acıların dindirilmesi, yaraların sarılması için devletimizle el ele vererek büyük çabalar sarf ettik. Komşu illerimiz başta olmak üzere felaketin yaşandığı diğer illerimizde yaşamın normale dönmesi için yine devletimizin yanında, devletimizle el ele vererek elimizden gelenleri yapmaya, bölgede bayramın bayram tadında yaşanması için üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz. Bayramlar elbette kenetlenmemiz, kucaklaşmamız, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı arttırmamıza en büyük vesilelerdir” dedi.

BÖLGEYE DESTEĞİMİZİ ARTTIRALIM

Deprem felaketinin yaşandığı bölgenin gelişmesi ve kalkınması için gerekli desteklerin sürmesi gerektiğini de ifade eden GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, “Hem inancımızda hem de kültürümüzde önemli yeri bulunan bayramları anlamına uygun bir şekilde kutlamalıyız. Bunun için kırgınlıklara ve küskünlüklere son vermeli, yaşlılar, hastalar ve aile büyükleri ziyaret edilmelidir. Ayrıca bayram demek paylaşmak demektir. Herkes imkânları ölçüsünde çevresindeki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmalı, onların gönüllerini kazanmalıdır. Depremin yaşandığı bölgelere olan desteğimizi bu süreçte arttırarak devam ettirmeli, buralardaki vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını bir kez daha göstermeliyiz” dedi.   Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlayan GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yaşadığımız büyük felakette hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, acılı ailelerine bir kez daha başsağlığı diliyor bu vesileyle bütün İslam aleminin  Ramazan Bayramını kutluyoruz” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KİLECİ’DEN, RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.