DOLAR

32,5663$% 0.15

EURO

34,7112% 0.12

STERLİN

40,2301£% 0.17

GRAM ALTIN

2.414,70%-0,73

ÇEYREK ALTIN

4.099,00%-0,33

TAM ALTIN

16.344,00%-0,33

ONS

2.303,02%-1,02

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2169337฿%0.34863

a
alan18-kopya

“BAYRAMLAR ÖZLEMLE BEKLEDİĞİMİZ GÜNLERDİR”

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Dünya üzerindeki savaşların, şiddetin, yoksulluğun, kan ve gözyaşının son bulması dileğiyle İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlarım” dedi.

Dini bayramların Müslümanlar için önemine dikkat çeken Başkan Celal Kadooğlu, bayram mesajında şunları söyledi: “Müslümanlar olarak bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlarımız biz Müslümanlar için özlemle beklediğimiz, müstesna günlerdir. Küskünlük ve kırgınlıkların sona erdiği, kavganın ve öfkenin yerini sevgi ve barışın aldığı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bayram günlerini anlamına uygun olarak kutlamak önemlidir” diye konuştu.

Mesajında ihracatla ilgili sorunları da dile getiren Başkan Kadooğlu, “Dünya üzerindeki savaşlar ve diğer nedenlerden dolayı küresel anlamda ülke ekonomilerinde ciddi sorunlar yaşanıyor. Elbette küresel bazda yaşanan sorunlar bizleri de etkiliyor. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği olarak ihracatçılarımızla birlikte ihracatın önündeki engelleri kaldırmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu amaçla sürekli üyelerimizle istişare halinde olarak, onlardan gelen talep ve beklentilerin çözüme kavuşması için yetkililerle temaslarımızı sürdürmekteyiz.

Hükümetimizin son zamanlarda uluslararası diplomaside attığı adımları yerinde buluyor ve destekliyoruz. Çünkü, ihracat aynı zamanda ülkeler arası ilişkilerle ilgilidir. Hükümetimizin attığı diplomatik adımların meyvelerini çok kısa zamanda vereceğine ve ihracatımız bundan olumlu şekilde etkileneceğine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, bayramın tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ZABITALAR  TARTI HİLELERİNE KARŞI DENETİMİ SIKLAŞTIRDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.