DOLAR

32,4817$% -0.19

EURO

34,9574% 0.32

STERLİN

40,6775£% 0.24

GRAM ALTIN

2.435,75%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

TAM ALTIN

16.183,00%0,14

ONS

2.333,60%0,78

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2096714฿%0.50286

a
alan18-kopya

BİRİ HAYAT KURTARMAK, BİRİ ADALET İÇİN MÜCADELE VERİYORDU

Konya Şehir Hastanesi’nde görev yapan Doktor Ekrem Karakaya ve İstanbul Bakırköy’de Avukat Servet Bakırtaş uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Oysa Doktor Karakaya hayat kurtarmak, Avukat Bakırtaş ise Adalet için mücadele veriyorlardı.

Alınan bilgiye göre, Konya’nın Yunak ilçesindeki İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay’ın, Hacı Mehmet Akçay bir süre önce annesini tedavi için Konya Şehir Hastanesi kardiyoloji bölümüne götürdü. Uzman Doktor Ekrem Karakaya tarafından muayene edilen Akçay’ın annesine ameliyat kararı verildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde ameliyat olan yaşlı kadın hastanede tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti.

İddiaya göre, annesinin ölümünden Doktor Ekrem Karakaya’yı sorumlu tutan Hacı Mehmet Akçay, annesini Yunak ilçesinde toprağa verdikten Konya’ya gelen Akçay, şehir hastanesine giderek Doktor Ekrem Karakaya’yı görmek istediğini söyleyerek doktorun kapısının önünde bir süre bekledi. Doktor odasından hastanın çıkması ile içeri giren Akçay, üzerinde bulunan taşıma ruhsatlı silahı ile Doktor Karakaya’ya kurşun yağdırdı. Vücuduna 9 kurşun isabet eden Doktor Karakaya kanlar içinde yere yığılırken Mehmet Akçay aynı silahla kendini başından vurarak intihar etti. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen diğer sağlık görevlileri meslektaşları Karakaya ve Akçay’ı hemen ameliyathaneye aldı. Doktor Ekrem Karakaya ve zanlı Hacı Mehmet Akçay yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ADALET İÇİN MÜCADELE VERİYORDU

İstanbul Bakırköy’de Avukat Servet Bakırtaş çalıştığı büroda silahla vurularak öldürüldü. Avukatı öldürdükten sonra kendisine tazminat davası açtığı iddiasıyla bir kadını öldürdüğü iddia edilen zanlı, polis ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Bakırköy’de Abdullah Türkoğlu, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesinin açtığı tazminat davasının geri çekilmesini istedi. Ancak, bu isteği karşılık bulmayan Türkoğlu, önce davanın avukatı Servet Bakırtaş’ı bürosunda, daha sonra da davayı açan 71 yaşındaki Öznur Tufan’ı Büyükçekmece’deki iş yerinde silahla vurarak öldürdü.

Saldırgan Türkoğlu, polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrası Büyükçekmece’de yakalandı.

KARDEŞİDE ÖZ OĞLUNU BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMÜŞ

Bu arada yapılan araştırmalarda, Avukat Servet Bakırtaş’ı öldüren saldırgan Abdullah Türkoğlu’nun kardeşi Nezir Türkoğlu’nun da kendi öz oğlunu bıçaklayarak öldürdüğü ve çıkartıldığı mahkemece ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KURBAN ATIK POŞETİ DAĞITIYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.