DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2051428฿%-0.87151

a
alan18-kopya

BOZGEYİK’TEN, OĞUZELİ’NDE GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, 500 araçlık konvoyla Oğuzeli’nde gövde gösterisi yaptı, projelerini ve seçim beyannamesini açıkladı.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala adayların seçim çalışmaları hız kazanırken, Oğuzeli’nin en iddialı adayı olarak ön plana çıkan CHP’nin Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, Oğuzeli’nde gövde gösterisi yaptı.

CHP OĞUZELİ’NE ÇIKARMA YAPTI

CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik’in aday tanıtım ve proje toplantısına, CHP Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk, il ve ilçe başkanları ile adaylar katıldı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği toplantı öncesi düzenlenen konvoy ise büyük ses getirdi. Yaklaşık 500 araçlık konvoy önce Yeşildere Mahallesi’nde daha sonra Büyük Şahinbey Mahallesi’nde ve son olarak Oğuzeli merkezinde vatandaşları selamladı.

OĞUZELİ BÖYLE KALABALIK GÖRMEDİ

Yeşildere ve Büyük Şahinbey’de esnaf ziyaretleri ve mitinglerin ardından Oğuzeli merkeze gelen CHP Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk ve CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, burada da esnaf gezisi yaptı.

Nar Düğün Salonu’ndaki aday tanıtım ve proje toplantısına da hem partililerin yoğun ilgisi ve heyecanı hem de çevre köylerden gelen büyük katılım dikkat çekti.

Partililerin tıklım tıklım doldurduğu salonda projelerini ve seçim beyannamesini açıklayan CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, “31 Mart, yeni bir Oğuzeli hayalimizin ilk adımı olacaktır.” dedi.

Mevcut yönetimin 10 yılda Oğuzeli’ne kalıcı hiçbir proje gerçekleştiremediğini ve ilçeyi köy görünümlü bir ilçe haline dönüştürdüğünü belirten Bozgeyik, sözlerini şöyle sürdürdü:

OĞUZELİ’Nİ KÖY GÖRÜNÜMÜNDEN KURTARIP, MODERN BİR KENT GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTURACAĞIZ

Parti bizim için bir aile ocağıdır bir aile ortamıdır. Aile içinde dargınlık küskünlük olur. Biz bunları bilen ve buna karşı her zaman gönlü engin her zaman yapıcı davrandık sonuna kadar da öyle olacağız.

Tek bir amacımız var. Seçimi kazanmak. Oğuzeli’ni hakettiği yere getirmek. Her zaman yeniliğe, gelişime ve büyümeye açık şeffaf bir yönetim anlayışını yerleştireceğiz.

Oğuzeli’nin kalkınması, büyümesi ve zenginleşmesi, köy görünümünden modern bir kent görünümüne kavuşmasını sağlayacağız. Bu inanç ve azimle hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan, insanları ötekileştirmeden el ele verip yeni bir Oğuzeli ortaya çıkaracağız.

Son 30 yıldır yerel iktidardaki yöneticiler ve yönetim anlayışı merkezi iktidar olmalarına rağmen ilçemize hiçbir kalıcı projeler ortaya koyamamış, mevcut eski gücünden ve yapısından uzaklaşmış bir Oğuzeli ile karşı karşıyayız!

Geçmişte ilçemizde sebze hali, et hali, adliye, sinema ve bankalar olmasına rağmen yaşanabilir bir Oğuzeli’nden uzak köy görünümlü bir ilçe haline dönüşmüştür.

SÖZ VERİYORUM, AND İÇİYORUM…

1 Nisan’dan sonra ilçemizi Gaziantep’in cazibe merkezi haline getireceğiz.

Şeffaf Belediyecilik anlayışımız gereği, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de talimatı ile seçimi kazandığımız gün tüm mal varlığımı kamuoyu ile paylaşacağım.

Çiftçisinin, esnafının, gencinin, kadının daha mutlu olacağı yeni bir Oğuzeli için “Size söz veriyorum! Size and içiyorum.”

RANT İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kimseyi ötekileştirmeden, rant için değil, halk için çalışarak, “Ben bilirim” demeden, kibir abidesi olmadan, gönlü engin, herkesi dinleyen ve “ortak akıl” anlayışıyla çalışacağız. Günü değil, kişileri ve hayali olmayan geleceği kurtaracak projelerle, ‘Herkesin Başkanı’ olmaya söz veriyorum. İlçemizde yolsuzluğu ve yoksulluğu süpürmeye geliyorum.

31 MART OĞUZELİ’NDE HALKIN ZAFERİ OLACAK

31 Mart, halkın zaferi olacak ve Oğuzeli’nin geleceğinin temelini atılacağı yeni bir Oğuzeli hayalimizin ilk adımı olacaktır.Bu seçimi kazanacağımıza ben inanıyorum. Oğuzeli’ne birlikte çok güzel hizmetler yapacağımıza ben sonuna kadar inanıyorum. Partililerim inanıyor. Yol arkadaşlarım inanıyor. Kazanacağız. Haydi ayağa kalkalım. Çok çalışalım, kazanalım.

AHMET BOZGEYİK’İN SEÇİM BEYANNAMESİ VE PROJELERİ

Halk Ekmek Fabrikası ve Halk Lokantası: Özellikle dar gelirli vatandaşlarımız ve üniversite öğrencilerimiz için ucuz ekmek ve halk lokantaları açacağız.

Kooperatif Projemiz: Çiftçimizin, esnafımızın, belediyemizin öncülüğünde yöresel ürünlerimizin değerlendirmesi, katma değerli hale getirilmesi ve pazarlanmasına öncülük ederek vatandaşımızın ürünlerine sahip çıkacağız.

Çiftçilerimize zirai, teknik ve ekipman desteği için kooperatif kurarak tarım arazisi az olan çiftçilerimizin yanında olacağız.

Kadınlarımıza evinde iş projesi: OSB’lerin fason yaptırdığı işleri ve el beceri kursları ile ev ekonomisine katkı sağlamalarına öncülük edeceğiz.

Büyük Pazar Yeri Projesi: Oğuzeli’ne Gaziantep merkezden vatandaşlarımızın gelip alış veriş yapacağı bir yapıyı sağlayacağız.

Kreş ve Çoçuk Bakım Merkezi: İlk bir yılda Özellikle çalışan annelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabilecekleri hem Oğuzeli merkezde hem de Mimar Sinan Mahallesi’nde (Körkün) kreş ve çocuk bakım merkezi kuracağız.

Konaklama Otel Projesi: İlçemize gelen misafirlerimiz için hem belediye olarak hem de özel sektör teşviki ile otel projesini gerçekleştireceğiz.

Mesire Alanları: Mesire alanlarını ve yeşil alanların sayılarını artırıp mevcut yerlerin kullanılabilir hale getirerek, dışarıdan insanların uğrak yeri haline getireceğiz.

Kent Meydanı: Oğuzeli’ne yakışır bir kent meydanımız yok. Acilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeni meydanımıza kavuşacağız.

Barak kültürünü yaşatma ve tanıtma projesi: Barak Kültür Müzesi’ni açacağız ve tarihi yerleri turizme kavuşturacağız.

Sağlık Turizmi: Özellikle rehabilatasyon merkezilerine çok uygun şartları olan ilçemizi bu konuda da merkez haline getireceğiz.

Esnaf çarşısı: Tüm esnaflarımızı sektörlerini göz önüne alarak bir araya getireceğiz. Daha güzel ve sağlıklı bir ortam sağlayacağız.

Turistik çarşı: Yerli ve yabancı turistlerin gelebilecekleri bir çarşı daha yapacağız.

Eğitime destek projesi: Özellikle Lise öğrencilerimize üniversite sınavı hazırlık kursunu ilk sınav gelmeden dershaneyi belediyenin içerisinde olanak sağlayarak başlatacağız.

Sacır deresi çalışması: Özellikle yaz aylarında koku ve sivrisinek bataklığı haline gelen ilçemizin içerisinden geçen sacır deresinin ıslahı ve derenin üstünü kapatarak değerlendirme projemiz var. Gerekli alt yapı çalışmaları sonrasında ya enerji üretimi ya da çarşı yapma üzerine çalışacağız. Sorunu kökten çözeceğiz.

Doğalgaza Öncülük edeceğiz: Özellikle Oğuzeli merkezine 2 kilometre olan Yeşildere ve Gürsu mahallelerine doğalgaz getirilmesini sağlayacağız.

Ulaşım: Oğuzeli merkezden hareketle, Hacar, Körkün ve Körkün OSB arasına dolmuş seferleri başlatacağız. Alpaslan Türkeş Bulvarı’nı Körkün’e bağlayan yol (Havaalanı yolu) alt geçit yaparak kazaları önleyeceğiz ulaşımı rahatlayacağız.

Kentsel Dönüşüm: En önemli sorunların başında çözülemedi, çözülebilmesi için bir irade ortaya koyulamıyor ve esnafımız ve mülk sahipleri ile acilen orta noktayı bulup Barak Caddesini düzenleyeceğiz. Yeni bir Oğuzeli ortaya çıkaracağız.     6 ay içinde çözeceğiz.

Gençlerimiz için projeler: İşsiz gençlerimiz var, iş bulamadıklarından kötü alışkanlıklara düşmüş ve özellikle uyuşturucu ile mücadele edeceğiz, acilen gençlerimizin iş bulmalarını sağlayarak hayata umutla bakmaları için elimizden geleni yapacağız. Özel sektörü teşvik edeceğiz onlardan yardım alacağız. Üniversite öğrencilerimize burs vereceğiz.

Emekliler için proje: Emeklilerimizin bu ekonomik durumda geçinemediklerini biliyoruz görmemek için kör olmak gerek, 75 yaş üzeri düzenli geliri ek geliri olmayan emeklilerimize aylık 1000 TL yardımda bulunacağız.

Diyaliz hastaları: ilçemizde ki diyaliz hastaları için ilçemize acilen bir diyaliz merkezi açılmasını sağlayacağız.

Mimar Sinan Mahallesi: Kaderine terk edilmiş elektrik-doğalgaz-yol ve okul ihtiyaçları var. Bu konuda da özel sektörü de devreye alarak sorunların tamamını acilen çözeceğiz.

Hamam ve Tuvalet: Dışarıdan gelen misafirlerimiz için merkezde hamam ve tuvalet sorununu da çözeceğiz.

Bağ evleri: Özellikle deprem den sonra ilçemize ciddi bir talep var. 500 metre 1000 metre alanlara vatandaş bir konteynır koymak istiyor ilçemize gelip gitmek istiyor, izin verilmiyor. Vatandaşımıza olanak sağlayacağız belirli çerçevede izin vereceğiz. Öyle canının istediğine izin ver canın istemediğine izin vermeme olmayacak. Biz emlakçı rantını da ortadan kaldıracağız. Herkese eşit olacağız.

Köylerde köy boşluğuna yapılan evler var. Önceden yapılmış bu vatandaşlarımıza tapularını vereceğiz.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“BERAT; KURTULMAK, BAĞIŞLANMAK DEMEKTİR “

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.