DOLAR

32,6434$% 0.45

EURO

35,0558% 0.24

STERLİN

41,3285£% 0.36

GRAM ALTIN

2.511,40%1,10

ÇEYREK ALTIN

4.294,00%1,08

TAM ALTIN

17.101,00%1,11

ONS

2.389,09%0,43

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2039251฿%1.17535

a
alan18-kopya

“ÇAY BİZDEN SOHBET SİZDEN”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ‘Çay Bizden Sohbet Sizden’ isimli programda gençlerle buluşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “Türkiye’de çok önemli başarılar, çok önemli destanlar yazıldı. Türkiye büyük bir yolculuğa emin adımlarla ilerliyor” dedi.

AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları tarafından Dülük Tabiat Parkı içerisinde bulunan Gençlik Kampı’nda düzenlenen ‘Çay Bizden Sohbet Sizden’ isimli programa; Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Mesut Bozatlı, Abdullah Korkmaz, AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve çok sayıda genç katıldı.

TÜRKİYE BÜYÜK BİR YOLCULUĞA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Gençlere hitap eden Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, şu ifadeleri kullandı:

“Sizler; bu milletin iradesini, “Biz milletin iradesine itibar etmeyiz” diyen vesayetçilere, darbecilere karşı dimdik duran, “Benim arkamda Şehitkamil Gençliği var, Gaziantep gençliği var, bu davanın gençleri var” diyerek yol yürüyen milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarısınız. Hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. “Bu ülkede milletin iradesi hakim olmayacak” diyerek kumpaslar kuran, tuzaklar kuran, engellemeler yapan her türlü hile yapan vesayet odaklarına, bürokratik oligarşiye, terör odaklarına karşı dimdik duran, milletiyle yol yürüyen Recep Tayyip Erdoğan ile siz yol yürüdünüz. Allah, sizden razı olsun. Bu milletin iradesini, bu milletin geleceğini hiçbir kimselere ipotek çektirmeyeceğiz, ipotek ettirmeyeceğiz diyerek yol yürüdünüz. AK davada siyaset yaptınız. Allah, hepinizden razı olsun. Türkiye büyük bir yolculuğa emin adımlarla ilerliyor. Türkiye AK Parti öncesi bütün meselelerini halının altına süpürdü. Kim geldiyse halının altına süpürdü ve milletin meselesiyle gençlerimizin meselesiyle ilgilenmedi. Ama AK Parti ile beraber Cumhurbaşkanımız, “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi. Sizlerin desteğiyle Türkiye’de çok önemli başarılar, çok önemli destanlar yazıldı.”

GENÇLERİN SAYESİNDE İHA’LAR, SİHA’LAR YAPILDI

Gençlere hitap eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Türkiye’nin dinamik gençliği sayesinde tüm dünya ülkelerinin önüne geçebileceğini dünyaya ispat ettik. Bugün gelişmiş ekonomi dediğimiz yerlerde nüfus geriye gidiyor ama bizim gibi ülkede genç nüfusla birlikte biz daha ileriye doğru koşuyoruz. Şu anda BAYKAR Teknoloji’de çalışan gençlerin sayesinde İHA’lar, SİHA’lar yapıldı. İşte bu, gençliğin sayesinde oldu. Her kademede arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Allah, hepinizden razı olsun” ifadelerini kaydetti.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

 HAYRULLAH KUBBA’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.