DOLAR

32,5377$% -0.02

EURO

35,0117% 0.47

STERLİN

40,8197£% 0.56

GRAM ALTIN

2.433,87%0,46

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%-0,44

TAM ALTIN

16.215,00%-0,23

ONS

2.330,02%0,62

BİST100

9.820,11%1,01

BİTCOİN

2072575฿%-3.98614

a
alan18-kopya

CHP ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar , Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan , Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan,  Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri saha çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdürerek sorunları yerinde dinlemeye ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri ile bir araya gelerek CHP’nin çözüm önerilerini anlatmaya devam ediyor.

İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar başkanlığındaki CHP heyeti bir süredir devam ettiği sendika ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine bu hafta  Hak – İş  ve DİSK Gaziantep Şubeleri ile devam etti.

“AÇLIK SINIRININ ALTINDAKİ ASGARİ ÜCRET CHP İKTİDARINDA SON BULACAK”

Ülkemizde ve özellikle Gaziantep’te yaşanan ekonomik sıkıntı ve hayat pahalılığından en fazla etkilenen emek kesiminin sorunları ve CHP iktidarında yapılacaklar hakkında fikir alışverişinin gerçekleştiği görüşmelerde İl Başkanı Uçar;  “ Asgari ücretin açlık sınırının gerisinde kaldığı şu günlerde, yüksek enflasyon ve zamlar karşısında çok zor günler geçiren tüm yurttaşlarımızı dinliyoruz.   Alın teri dökerek çalışan yurttaşlarımızın emeklerinin karşılığını alacağı bir Türkiye için her kesimden yurttaşımızla bir araya geliyoruz. Maalesef ülkemizde toplanan vergilerin yüzde yirmisini asgari ücretlinin maaşlarından alınan paralar oluşturuyor. CHP iktidarında buna son vereceğiz. Asgari ücretin vergisi olmaz, olmayacak. Ayrıca toplanan vergilerin yaklaşık yarısını da harcamalarımızdan alınan KDV ve ÖTV oluşturuyor. Bu adil bir vergilendirme sistemi değil. Adil bir vergilendirme sistemini  CHP iktidarında yeniden hayata geçireceğiz.” dedi.

“AZİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIRLAR”

Sendikaların ardından CHP heyeti Şehit ve Gazi dernekleri ile de bir araya geldi. Gaziantep Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hasan Basri Yılmaz ile Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Cücük’ü ziyaret eden heyet burada başkanlardan bilgi aldılar. İl Başkanı Uçar  “Ülkemizin bağımsızlığı ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehitlerimize ve bu uğurda yaralanan kahraman gazilerimize hepimiz minnet borçluyuz. Tüm şehit ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Bu nedenle şehit yakınları emanetimiz, gazilerimizde kıymetlilerimiz olmalıdır. Özellikle büyükşehirlerdeki CHP’li belediyelerin Şehit Yakınlarına ve Gazilerimize yönelik projeleri ve tanıdığı  pozitif ayrımcılıklar söz konusu.  Gaziantep belediye başkanları da bu projeleri şehrimizde uygulamaya koymalı. Şehit yakınları ile Gazilerimize belediye hizmetlerinden yararlanmada pozitif ayrımcılık yapılmalı ” ifadelerini kullandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KARKAMIŞ BELEDİYE BAŞKANI MAAŞINI YANGIN BÖLGESİNE BAĞIŞLADI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.