DOLAR

32,3666$% 0.14

EURO

34,9681% -0.31

STERLİN

40,9702£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,06%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

TAM ALTIN

15.986,00%0,03

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2277925฿%1.15178

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

CHP ESNAFI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi esnaf ziyaretlerine Şehitkamil İlçesi Şoför Ali caddesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Milletvekili İrfan Kaplan, Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen ve Meclis Üyeleri ile Parti Yöneticilerinin katıldığı ziyarette Bosna Hersek parkında Aşure ikramında bulunuldu.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Uçar, Türkiye’yi içerisinde bulunduk karanlıktan çıkarmak için sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade ederken, ekonomik krizin en çok esnafları etkilediğini söyledi CHP iktidarında esnaf için yapılacakları  açıkladı.  Ziyaret sırasında esnafın yoğun CHP heyetine gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekti.

CHP İL BAŞKANI UÇAR; “ESNAFIN BÜTÜN UMUDU CHP’DE !”

“ Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz en çok esnafımızı etkiliyor. Esnafımız AKP hükumetinin akılalmaz politikalarının olan para piyasalarındaki istikrarsızlıkla , enflasyonla ve zamlarla başa çıkamaz duruma gelmişken bir de fırsatçılık suçlamaları nedeniyle vatandaşla karşı karşıya getiriliyor.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu iktidarımızda esnafımız için yapacaklarımızı  açıklamıştı.  İlk seçimde iktidar olacağız ve esnafımızın sorunlarını çözeceğiz. Bu kapsamda ilk atacağımız adım esnaf bakanlığını kurmak olacak. Esnafımız için sicil affı çıkaracak, kira stopajını da kaldıracağız.”

MİLLETVEKİLİ İRFAN KAPLAN VE ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANI YUNUS EMRE ÖZMEN, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ VE PARTİ YÖNETİCİLERİ BOSNA PARKINDA AŞURE İKRAMINDA BULUNULDU.

Ziyaret sırasında ve sonrasında CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan ve Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Parti Yöneticileri vatandaşlara aşure ikramında bulundular.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CHP’DEN, SURİYELİ İKİ AVUKAT HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.