DOLAR

32,3616$% 0.12

EURO

35,0292% -0.2

STERLİN

40,9990£% 0.16

GRAM ALTIN

2.324,93%0,25

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%-0,17

TAM ALTIN

16.088,00%0,57

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.118,22%0,42

BİTCOİN

2272623฿%-0.58988

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

CHP’NİN ARABAN SKM’Sİ AÇILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep örgütü, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gaziantep’in bir çok mahalle ve ilçesinde açılan seçim koordinasyon merkezlerine, yoğun bir katılımla açılan  Araban SKM de eklendi.  

CHP Gaziantep örgütü, 14 Mayıs’ta düzenlenecek olan seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Bu kapsamda Gaziantep’in Araban ilçesine de bir seçim koordinasyon merkezi kuruldu. Araban SKM’nin açılışı kalabalık bir partili ve vatandaş topluluğunun katıldığı törenle yapıldı.

Törene Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Reis Reisoğlu, 25. ve 26. Dönem Milletvekili Mehmet Gökdağ, Araban İlçe Başkanı Hüseyin Kılıç ve çok sayıda partili katıldı.

REİSOĞLU: SORUNLARINIZI BİLİYORUM

Açılış töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Reis Reisoğlu, Araban halkının sorunlarını bildiğini ifade ederek, “Bende sizden biriyim içinizden biriyim, çok uzak değilim. Kendimi Arabanlı hissediyorum. Çünkü ben de Pazarcıklıyım. Bende sizin evladınızım. Yaşadığınız sorunların hepsini biliyorum. Çok yakınınızda Fırat nehri akıyor. Ama bu sonsuz ve bedava kaynak, Araban’lı hemşehrilerime bir gayda sağlamıyor. İnşallah iktidar olduğumuzda güneş enerjisi panellerinden elde edeceğimiz enerji ve kuracağımız tesislerle, bütün Araban ovasını sulayacağız. Bu topraklara bereket gelecek’’ şeklinde konuştu.

ÇİFTÇİYE DESTEK VERECEĞİZ

CHP’nin iktidara gelmesi durumunda çiftçiye gerekli bütün desteklerin sağlanacağını belirten Reisoğlu, ‘’Bu bölgede maalesef tarımı bitirdiler, hayvancılığı bitirdiler. Bizim politikalarımızın en başında gübre ve mazot yardımı var. Sizlere şunu söyleyeyim; iktidar partisi yatlara verilen mazottan, benzinden ÖTV almıyor. Maalesef çiftçinin traktörüne koyduğu mazottan ÖTV, KDV alıyor. İktidara geldiğimizde bu ÖTV ve KDV kaldırılacak, destek vereceğiz. Gübreye yüzde 50 destek vereceğiz. Şu an öyle bir ülke haline geldik ki; dünyada kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biri iken maalesef saman ithal ediyoruz. Bugün Türkiyemiz, üzülerek söylüyorum ki, yüzlerce tarım ürünü ithal ediyor. Ülkemizi getirdikleri hal budur. Bu ülkeyi bu hale getiren iktidara hep beraber son vermek zorundayız. Tarımdan başlayarak, memleketimizi ayağa kaldırmak zorundayız. Sevgili Arabanlılar size şunun sözünü veriyoruz; bundan sonra eşitçe paylaşacağız. Haksızlığa ve adaletsizliğe son vereceğiz. Hak hukuk adaleti getireceğiz. 5’li çetenin soyduğu parayı, 418 milyar doları halkımıza iade edeceğiz. Herkes birlikte kazanacak, herkes birlikte paylaşacak” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

HKÜ’NÜN EV SAHİPLİĞİNDE BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.