DOLAR

32,3199$% 0.2

EURO

35,0939% -0.11

STERLİN

41,0651£% 0.1

GRAM ALTIN

2.299,53%0,98

ÇEYREK ALTIN

3.956,00%-0,26

TAM ALTIN

15.823,00%-0,28

ONS

2.214,46%0,91

BİST100

9.048,17%2,74

BİTCOİN

2312141฿%2.54209

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ÇOCUKLAR MUTFAKTA

Sektörünün lideri Sahan Grup ilkleri ve yenilikleriyle de dikkatleri çekmeye devam ediyor. Özel günlerde ve özellikle yeni yıl gecesinde çocuklara yönelik hazırlanan çocuk mutfağında minikler yemek yapmanın inceliklerini öğrenirken Türk mutfak kültürünü de yakından tanıyor. Uzman şeflerin gözetiminde mimikler kolları sıvayarak girdikleri mutfakta bir birinden güzel yemeklere imza atıyor.

Çocuk mutfağının büyük önem taşıdığına dikkat çeken SAHAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan;  Türk mutfağını gelecek nesillere daha iyi anlatabilmek amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini belirterek Türk mutfağının nesilden nesile aktarılan önemli bir değer olduğunu ve oyun alanı sayesinde yılbaşı gecesi ve özel günlerde misafirlerimiz damak çatlatan lezzetlerimizin keyfini çıkartırken onlara rahat bir ortam sağlamak amacıyla bu projeyi sektörde  ilk defa Sahan grubunun hayata geçirdiğini belirtti.

ÇOCUKLAR MUTFAKTA

Sektöründe ilkleri gerçekleştirmeyi kendine misyon edinen ve her konuda öncü olan ‘SAHAN grubu Ataşehir’ şubesinde yer alan ve yenilenen çocuk oyun alanı içerisinde ölçüleri çocuklara göre uyarlanan profesyonel bir mutfağı hayata geçirdi. Özellikle yılbaşı akşamları ve tüm özel günlerde misafirlerimizin rahat etmesi ve daha fazla konfor alanı sağlamak amacı  ile yola çıkılarak kurulan oyun alanın içerisinde yer alan çocuk mutfağında Çocuklar sebze ve meyvelerin yıkanıp ayıklanmasına kadar her türlü işlemi şeflerin gözetiminde yapıyor pişirme aşamasına geldiğinde şeflere teslim ederek pişmesini bekliyorlar.

ÇOCUK MUTFAĞINA İLGİ BÜYÜK

Çocuklar kendileri için yapılan bu özel mutfakta yiyecek ve içecekleri tanırken şeflerin yardımıyla Türk mutfağına ait ürün ve yemekleri öğreniyorlar.Aynı zamanda Çocuklar oyun alanında ve eğitmenler eşliğinde eğitici, öğretici oyunlar oynarken  Karakoe odasında dans ederek ve eğlenerek şarkılar söylüyor sinema odasının doyasıya tadını çıkartıyorlar.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SANKO OKULLARI GENÇ KIZLAR BASKETBOL TAKIMI İL BİRİNCİSİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.