DOLAR

32,3732$% 0.14

EURO

35,1568% -0.12

STERLİN

41,2403£% 0.38

GRAM ALTIN

2.322,14%0,15

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%0,14

TAM ALTIN

15.991,00%0,15

ONS

2.232,08%0,00

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2295493฿%2.49591

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ÇOCUKLARA 23 NİSAN ARMAĞANI

Şahinbey Belediyesi, iki gençlik merkezinde açtığı bezbebek kursunda üretilen bebekleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında çocuklara hediye edecek.

Şahinbey Belediyesi, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezinde ve Selçuklu Gençlik Merkezi içerisinde açmış olduğu bezbebek kursunda hem ev hanımlarına destek oluyor hem de çocukları sevindiriyor.  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezindeki kursu ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alırken, yapılan bebeklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda çocuklara hediye edileceği müjdesini verdi.

AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Belediyesinin imkanları ile hanımların bez bebek üretimi ile aile bütçelerine katkı sağladıklarını belirterek, “Şahinbey Belediyemiz, İŞKUR ve Halk Eğitim iş birliği içerisinde Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezinde ve Selçuklu Gençlik Merkezi içerisinde açmış olduğumuz kurslarımızda hanım kardeşlerimize bezbebek yapımı ile ilgili eğitimler veriyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak temin ettiğimiz malzemelerden hanım kardeşlerimiz bebek üretimi gerçekleştiriyorlar. Şuana kadar bu tesislerimizde binlerce bebek üretildi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında bu bebekleri çocuklara dağıtacağız. Kursumuz altı ay boyunca devam edecek. Hanım kardeşlerimiz burada hem bebek yapımını öğreniyorlar hem de günlük 35 TL para kazanarak aile bütçelerine katkı sağlamış oluyorlar. Kursumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı İŞKUR Müdürümüze, Şahinbey Halk Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

23 NİSAN KUTLAMASI

Mehmet Tahmazoğlu, Türk ve Dünya çocuklarının kutladığı bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni başlangıcı olması temennisinde bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna dikkat çeken Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Çocuklarımızın bu onurlu görevi en güzel şekilde yerine getireceklerine inanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, bu büyük sevgi ve inancının bir ifadesi olarak bugünü çocuklara armağan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. Milleti, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Tek bir egemenlik vardır, o da ulusal egemenliktir’ demiştir. Bugün bizlere düşen görev de teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Hepimiz biliyoruz ki medeniyet yarışının bir sonu yoktur. Bizler ulaşabildiğimiz en son noktada bayrağı sevgili çocuklarımıza emanet edeceğiz. Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun 101. Yılını kutluyorum ” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ZEYBEK’TEN 23 NİSAN MESAJI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.