DOLAR

32,3422$% 0.18

EURO

35,1203% -0.19

STERLİN

41,0711£% -0.17

GRAM ALTIN

2.239,58%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.074,00%1,44

TAM ALTIN

16.392,00%0,07

ONS

2.153,36%-0,31

BİST100

8.886,30%1,93

BİTCOİN

2042854฿%-6.93031

a
alan18-kopya
ali-01
ali-01

“ÇOCUKLARIN YÜREĞİNE ATILAN İMZA”

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği tarafından Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Desteği ile gerçekleştirilen, öğrencilere okul çantası ve kırtasiye yardımı dağıtma geleneğinin bir ayağı da, Şahinbey İlçesine Bağlı Bayramlı Mahallesi’nde bulunan ‘Bayramlı İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Yardım dağıtımına Yedi Başak Derneği Başkanı Mustafa Bulut ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Cahit Yavuz’un yanı sıra, GGC Başkanı İbrahim Ay, GGC Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Boncuk, İsmail Şahin, Orhan Akın, Bayramlı İlköğretim Okulu’nun başarılı müdürü Muharrem Katıoğlu, öğretmenler ve okul öğrencileri katıldı.

“PROJELERİ İLE ANILAN BUTİK BİR OKULUZ”

Bayramlı İlköğretim Okulu’nda “Okulun elektriğini güneş panelleri ile üretmek de dahil” pek çok başarılı projeye imza atan Okul Müdürü Muharrem Katıoğlu, konuklarına “Hoş geldiniz” derken,

“Öncelikle bu güzel program için okulumuzda bulunmanızdan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyor ve hepinize ‘hoş geldiniz’ diyorum. Eski adı Kilisecik olan Bayramlı köyümüzün bu güzide okulunu sizlere tanıtma fırsatı bulduğumuz için memnunuz. Tek derslikli bir okul olarak başlayan kurumumuz bugün fiziki koşul olarak gördüğünüz 8 derslikli modern çehresine kavuşmuştur. Toplam 173 öğrenciye sahibiz. Ben okulumuzu çok farklı projelerle gündeme gelen butik bir okul olarak tanımlıyorum. Okulumuza ve öğrencilerimize katkılarını sunan Yedi Başak Derneğine, Gazeteciler Cemiyetine ve bu güzel günümüzde yanımızda olan Şahinbey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cahit Yavuz’a çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“EĞİTİME YAPILAN DESTEKLER BİZİ MUTLU EDİYOR”

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cahit Yavuz ise konuşmasında;

“Öncelikle Yedi Başak Derneği ve Gazeteciler Cemiyetimize teşekkür ediyorum. Burada hazır bulunan fedakar öğretmenlerimize ve minik öğrencilerimize daha önceden de mesai arkadaşım olan Muharrem bey gibi bir müdürle çalıştıkları için çok şanslı olduklarını ifade etmeden geçemeyeceğim. Bayramlı okulumuza desteğimiz tüm okullarımıza olduğu gibi aralıksız sürecek. Ayrıca bugün gerçekleşen destekler gibi katkılarda bulunan ve bunlara vesile olan herkesten Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIN YÜREĞİNE DOKUNUN”

Günün ana kahramanlarından Yedi Başak Derneği Başkanı Mustafa Bulut, etkinlikte hazır bulunan öğretmenlere “çocuklarımızı yetiştirirken onların yüreklerine dokunmayı ihmal etmeyin” tavsiyesinde bulunurken;

“Bizler dernek olarak ülkemizin ve dünyanın pek çok yerinde pek çok okulda çocuklarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Sizlerin gözlerindeki ışığı gördükçe, gelecek için umutlarımız ziyadesiyle artıyor. Gençler, başarı tesadüf değildir. Kararlılıkla çalışmanın neticesidir. Hayallerinizin peşinden disiplin ve kararlılıkla koşun. Ne istiyorsanız Allah’ın izni ile başaracaksınız. Bizler de dün sizler gibi bu sıraları ve bahçeleri doldurduk. Bugün Allah’ın izni ile yanınızdayız. Yarın bizim yerimizi sizler alacaksınız. Bunu yaparken asla adalet yolundan ayrılmayın. Adaleti olmayan güç zalimdir. Gücü olmayan adalet ise acizdir. Bu bilinçte olursak ülkemizi çok daha ileri taşırız. Öğretmenlere sözüm ise, bu gençler sizin aynanız. Geleceğimiz sizlere emanet. İşinizi sevgiyle yapınız. Nasıl ki her gün okul defterine imza atıyorsanız, mutla ve yine her gün çocuklarımızın da yüreğine imza atınız. Atınız ki iyi insanlar yetişsin. Bizleri iyi insanlar yönetsin. Sizin güzel yüreğinizle yetiştirdiğiniz çocuklarımız, dünyamızı daha güzel yapar. Savaşları bitirir. Açlığı bitirir. Bizler, sizin gibi öğretmenlerden aldığımız ışıkla, bugün dünyanın her yerinde ihtiyacı olanlara yetişmeye çalışıyoruz. Dünyada açlıkla mücadele eden 700 milyon insanın derdine ilaç olmaya çalışıyoruz. Sizler ne kadar çok iyi insan yetiştirirseniz, iyi ile kötünün savaşında bizim cephemiz o kadar güçlenir. İyilik ve iyiler kazanır. Ülkemiz ve dünyamız çok daha güzel bir yer olur. Bu duygularla sizleri gönülden selamlıyor ve hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

EĞİTİM CAMİAMIZIN YANINDA VE HATTA İÇİNDEYİZ

Çocuklar ve gençler için yapılan her projenin yanından öte içinde olduklarını ifade eden GGC Başkanı İbrahim Ay günün ve projenin güzelliğinden duyduğu mutluluğu ifade ederken;

“Öncelikle burada bulunmamıza vesile olan Yedi Başak Derneğini, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüzü, Cemiyetimizin Yöneticilerini, Okul Müdürümüzü, öğretmen ve öğrencilerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Keşke gittiğimiz her program böyle güzelliklere sahne olsa ve her günümüz böyle güzel başlasa. Bizleri böyle bir projeye dahil ettiği için Yedi Başak Derneğine özellikle teşekkür ediyorum. Bugün gördüğümüz Bayramlı Okulumuzun Müdür ve öğretmenleri başta olmak üzere tüm çalışanlarını kutluyorum. Gazeteci olarak kolay şaşırmayız. Ama bu okulda gördüklerimizi bizi olumlu anlamda gerçekten şaşırttı, mutlu etti. Örnek bir okul. Biz GGC olarak böyle bir projenin parçası olmaktan mutluyuz. Hz. Ali’nin ‘bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ misyonu ile, çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz başta olmak üzere, tüm eğitim camiamızın her zaman ve her koşulda hizmetindeyiz. Değerli valimizin de eğitime verdiği önem ortada. ‘100. Yılda 100 Okul’ projesi hızla hedefe koşuyor. Bu proje başta olmak üzere, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için planlanan her projenin yanında ve içindeyiz. Basın olarak bugün olduğu gibi tüm imkanlarımızla ve gücümüzle eğitim camiamızın yanındayız. Bu güzel güne emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.” sözlerini kullandı.

MÜDÜR BEYİN GURUR TABLOSU

Konuşmaların ve öğrenciler için hazırlanan çanta ve kırtasiye paketlerinin dağıtımının ardından, Bayramlı İlköğretim Okulu’nda pek çok özel projeye imza atan okul Müdürü Muharrem Katıoğlu ve bu projelere sonsuz destek veren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cahit Yavuz, konuklara okulu ve projeleri tanıttı.

 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.