DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072232฿%-0.36

a
alan18-kopya

CUMHURBAŞKANLIĞINA DOĞAL ADAYIM

Partisinin Şahinbey ve Şehitkamil ilçe kongrelerinde katılmak üzere Gaziantep’e gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan, sabah saatlerinde Gaziantep OSB’de iş insanları ile görüştü. Daha sonra partili kadınlarla basına kapalı bir görüşme yaptı. İlçe kongrelerine katıldıktan sonra Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulunan Babacan, bir soru üzerine, “Cumhurbaşkanlığına kim aday olacak?” konusunda hiçbir siyasi parti Genel Başkanının kendisinin aday olmayacağını söyleyemeyeceğine dikkat çeken DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, “Bundan dolayı ben doğal adayım. Ancak şu ana kadar hiçbir ittifakla görüşmemiz olmadı. Ancak, Erdoğan’ın içinde bulunduğu ittifakla asla birlikte hareket etmem” diye konuştu.

EKONOMİK KRİZ AĞIR BİR ŞEKİLDE HİSSEDİLİYOR

Ali Babacan, pandemi ile birlikte konomik krizin ağır şekilde hissedildiğini, 1 Temmuz’dan itibaren bu krizin daha da net olarak görülebileceğini ve alınan kredilerin ödenemeyeceğine dikkat çekti. Babacan, pandemi döneminde uygulanan gerek destek ve gerekse de diğer kararların bir süre daha devam etmesi gerektiğini ifade ederek, “İşten çıkarma yasakları devam etmeliydi. İşsizlik ödenekleri bir süre daha devam etmeliydi. Esnafa vatandaşa, sanayiciye düşük faizli kredilerin verilmesi devam etmeliydi. Yani anlayacağınız, Pandemide alınan kararlar bir süre daha devam etmeliydi. Dünya ülkeleri arasında pandemi döneminde vatandaşına en az yardım eden ülke Türkiye oldu. Bu konuda en sonra sıralardayız”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.