DOLAR

32,3319$% 0.24

EURO

35,1067% -0.08

STERLİN

41,0463£% 0.06

GRAM ALTIN

2.295,47%0,81

ÇEYREK ALTIN

3.953,00%-0,62

TAM ALTIN

15.813,00%-0,62

ONS

2.208,63%0,64

BİST100

9.038,39%2,63

BİTCOİN

2279175฿%0.56567

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

“CUMHURİYETE SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Gaziantep Valisi Davut Gül, Cumhuriyetin 99. Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için el ele, gönül gönüle yürüyeceğiz” dedi.

Vali Davut Gül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlayan milletimizin vatan mücadelesinin büyük zaferle noktalanmasını takiben, Atatürk’ün, “Türk Milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir.” dediği Cumhuriyetin ilanının 99. yıldönümünü gurur, coşku ve heyecanla kutladıklarını belirtti.

Gaziantep Valisi Davut Gül yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin bağımsızlık konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde kazanılan Kurtuluş Savaşımız, vatan ve istiklâl sevgisini milli irade kavramına dönüştüren, onurlu bir mücadeledir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

Her yönüyle tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ile bilime, akılcılığa, demokrasiye ve özgür düşünceye dayalı modern Türkiye’nin mayasını oluşturmuştur.

Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Milletimiz, yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır. Bizler de atalarımızın emaneti olan cennet vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için el ele, gönül gönüle yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu cennet vatan için feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

İNFAZ KORUMA MEMURUNUN KATİL ZANLILARI TUTUKLANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.