DOLAR

32,3208$% 0.2

EURO

35,0455% -0.28

STERLİN

40,8877£% -0.4

GRAM ALTIN

2.307,96%1,35

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%0,19

TAM ALTIN

15.886,00%0,17

ONS

2.225,53%1,42

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Cumhuriyeti korumak ve güçlendirerek gelecek nesillere taşımak en büyük görevimizdir” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını belirten İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Çeliktürk mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletin top yekun mücadelesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşayacağını ifade etti.

YENİDEN DİRİLİŞİN SEMBOLÜ

Başkan Çeliktürk, şöyle devam etti: “Mazlum milletlerin de örnek aldığı bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Mücadelemizin sonunda kurulan Türkiye Cumhuriyetimiz milletimizin bağımsızlık ve hür yaşama azmine olan düşkünlüğü ile yeniden dirilişinin sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare şekli olarak nitelendirdiği Cumhuriyetimiz aynı zamanda demokrasinin, barışın, kardeşliğin ve huzurun simgesi ve sigortasıdır.

Ulu Önder Atatürk’ün en büyük mirası olan laik ve demokratik Cumhuriyeti korumak ve güçlendirerek geleceğe taşımak bizlerin en büyük görevidir. Cumhuriyetin kazanımlarına ve değerlerine sıkı sıkıya sarılarak onları gelecek kuşaklara aktarmak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne kadar vatan için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÖĞRENCİLERİN BİSİKLET TALEBİNE KAYITSIZ KALINMADI!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.