Categories: Genel

‘’DAHA YAŞANABİLİR BİR NİZİP İÇİN GAYRET İLE ÇALIŞIYOR’’

Nizip Belediyesi’ne bağlı ekipler, şehrin farklı noktalarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Ali Doğan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların talebini hizmete dönüştürüyor.

Sabahın ilk ışıkları mesaiye başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin giriş ve çıkışlarında enkaz temizleme ve çevre düzenlemesi, Yunus Emre Mahallesi Taziye Evi çevresinde kaldırım çalışması ve çevre düzenlemesi, Fatih Sultan Mahallesi’nde ise çevre düzenlemesi ve kuruyan otları temizleme çalışması yürütüyor. 

Nizip’in tüm mahallelerinde yoğun şekilde temizlik çalışmalarına devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, rutin olarak yaptığı mıntıka temizliğinin yanı sıra çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.

Daha yeşil bir Nizip diyerek günün her saati görevi başında olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde ağaç budama, bakım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor.

Halk Sağlığını ön planda tutan Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise, ilçe merkezinde bulunan Fırın ve Unlu mamul satışı yapan iş yerlerinde denetimlerini sürdürüyor. 

Nizip Belediyesi, şehrin birçok noktasında aynı anda farklı ihtiyaçları karşılamak için gece gündüz, sıcak soğuk demeden hizmete devam edecektir.

HABER MERKEZİ

Recent Posts

“ÇATIŞMA ORTAMINA İZİN VERMEYELİM”

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu, Suriyeli göçmenlere yönelik tepkilerin…

21 saat ago

BÜYÜKŞEHİR’DEN MİLLİ TAKIMA YARI FİNAL İÇİN TAM DESTEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile oynayacağı…

21 saat ago

LGS’DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE 10 MİLYON TL’LİK ÖDÜL

Geçtiğimiz yıl Şahinbey’de LGS sınavında %1’lik dilime giren öğrencilere 700.000 ₺’ye yakın destek sağlayan Şahinbey…

21 saat ago

HUBUBAT İHRACATI İLK 6 AYDA 5,9 MİLYAR DOLAR OLDU

Bisküvi, buğday unu, bitkisel yağlar, şekerli ve kakaolu ürünler ile makarna başta olmak üzere temel…

21 saat ago

GTB HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı…

21 saat ago

DOĞAN’DAN TÜMGENERAL ŞEN’E ZİYARET

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen’e nezaket ziyaretinde bulundu.…

21 saat ago