DOLAR

32,3304$% 0.24

EURO

35,0604% -0.22

STERLİN

40,8408£% -0.44

GRAM ALTIN

2.281,50%0,18

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%-0,67

TAM ALTIN

15.819,00%-0,65

ONS

2.197,33%0,13

BİST100

8.972,75%1,89

BİTCOİN

2283889฿%1.33305

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

DAMAT VE YAKINLARI, KUAFÖR SALONU ÇALIŞANLARINA SALDIRDI

Gaziantep’te, düğün günü damat ve akrabaları gelinin hazırlandığı kuaför salonunu basarak çalışanları darp etti. Silahta çektikleri iddia edilen damadın yakınları ile kuaför salonu çalışanları arasında çıkan arbede sırasında, çalışanlardan bir kişinin kolu kırıldı, bazı çalışanlar ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

Alınan bilgiye göre, gelin M ile damat Y.G’nin yakınları düğünden önce gelinlik, kına ve kuaför hizmetleri için Karataş bölgesinde bulunan Sedef Moda showroom ile anlaştı. Düğün günü, gelin M.’yi hazırlanması için showroom’a getirildi. Gelinliği giydirilen ve düğüne hazırlanan gelin M’nin saçı yapıldıktan sonra damadın da onay vermesi ile kişisel bakımları yapıldı.

Ancak, damadın babası R.G. anlaşmalarında gelinin kişisel bakımının bulunmadığını belirterek, neler yapıldığını kuaför salonu çalışanlarına çeşitli sorular sordu. Bunun üzerine çoğunluğu bayan olan çalışanlar sorulara cevap veremeyeceklerini, damadın onayı alınarak kişisel bakımının yapıldığını ifade ederek,” Gelini hazırladıktan sonra damadın babası içeri girerek bize üslupsuz bir şekilde yaptığımız bakımı sordu. Biz de bunlara cevap vermemizin uygun olmayacağını belirttik. İsterseniz oğlunuzla bu konuyu konuşabilir ve neler yapıldığını sorabilirsiniz” diye cevap verince damadın babası bir anda sinirlendi ve çalışanların üzerine yürüyerek hakaretler savurdu.

Salonun dışına çıkarılan R.G. iddiaya göre düğün salonuna giderek akrabalarını toplayarak geri döndü ve kuaför salonu çalışanlarına saldırdı.

Kuaför salonu çalışanları, “Yaklaşık 30 kişilik bir grup işyerimize gelerek bize silah gösterdiler. Sopalarla saldırdılar. İşyerinin önünde bizi yerlerde sürüklediler ve bazı çalışanların boynundaki altın kolyeleri koparıp aldılar” diye konuştular.

Çevredeki esnaf ve vatandaşların haber vermesi ile olay yerine sevk edilen polis ekipleri kavgaya müdahale etti. Saldırı görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, polis ekipleri görüntüleri de alarak düğün sahipleri ile kuaför salonu çalışanlarını polis merkezine götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ESNAFIN KREDİSİ 1 YIL ERTELENSİN

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.