DOLAR

32,5234$% 0.23

EURO

34,8610% 0.37

STERLİN

40,6313£% 0.42

GRAM ALTIN

2.486,08%0,98

ÇEYREK ALTIN

4.243,00%0,65

TAM ALTIN

16.950,00%0,53

ONS

2.378,30%0,79

BİST100

9.553,22%0,24

BİTCOİN

1984425฿%-3.98024

a
alan18-kopya

DEVA YÖNETİCİLERİ GAZİANTEP’TE ESNAFLA BULUŞTU

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın başdanışmanı Kerem Altun, Kurucular Kurulu üyelesi Prof. Dr. İhsan Günaydın ve Tuğba Tapsız Gaziantep teşkilatını ziyaret ederek sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile bir araya geldikten sonra esnaf gezisi düzenledi.

Gaziantep temaslarına Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce başlayan DEVA Partisi heyeti daha sonra ayakkabıcı esnafıyla buluştu.

Ayakkabıcılar Odası’nda, sektöre ilişkin çeşitli bilgiler alan Altun yaşanan tüm sorunların kaynağında hükümetin yanlış politikalarının bulunduğunu belirtti.

Ayakkabı sektöründe yaşanan tüm sorunların diğer sektörlerde yaşanan sorunlara paralel olduğunu vurgulayan Altun, “Hükümetin yanlış ekonomi ve siyasi politikaları tüm sektörleri olumsuz etkiliyor. Demokratik değerleri, hukuku, insan haklarını yok sayan bu hükümetin anlayışıyla hiçbir sorun çözülemez. Hükümetin bu politikaları maalesef hem ülkemizi hem de tüm esnafımızı, vatandaşımızı olumsuz etkiliyor” dedi. 

Toplantıda konuşan DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyelerinden Prof. Dr. İhsan Günaydın ise yerel kalkınma için çalışan kamu kurumlarının planlamada yanlışlıkları yaptığını ifade ederek ”Özellikle Kalkınma Ajanslarının işlevi yeniden değerlendirilmelidir” diye konuştu.

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyelerinden Tuğba Tapsız ise Gaziantep’te olmaktan mutlu olduklarını belirterek Gaziantep’in üretim ve ihracat gücünün hükümetin yanlış politikalarına rağmen devam ettiğini söyledi. Tapsız, “Gaziantep üretim ve ihracatla bölge illerine örnek bir konumda. Bu potansiyelin doğru ekonomi ve siyasi politikalarla birleşince daha da artacağından eminiz. DEVA Partisi bunu yapacak ve Gaziantep’in potansiyelini daha da yukarı taşıyacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantıda DEVA Partisi iktidarında uygulanacak ekonomi politikalarıyla ilgili bilgi veren Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya ise  “DEVA Partisi ilk altı ayda bu hükümetin getirdiği ekonomik enkazı ortadan kaldıracaktır. Genel Başkanımız Ali Babacan geçmişte yaptıklarıyla gelecekte ne yapabileceğini tüm vatandaşlarımız bilmektedir.“ dedi.

Heyet Ayakkabıcılar Odası’ndaki toplantıdan sonra İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Gaziantep’te son olarak esnaf ziyaretine çıkan DEVA yöneticileri vatandaşlarla buluştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

VALİ DAVUT GÜL’DEN YENİŞARKA İLKOKULU’NA ZİYARET

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.