DOLAR

32,4928$% 0.23

EURO

34,6345% 0.37

STERLİN

40,5418£% 0.4

GRAM ALTIN

2.475,28%-0,30

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,23

TAM ALTIN

17.240,00%1,91

ONS

2.370,16%-0,53

BİST100

9.532,73%-1,52

BİTCOİN

2033617฿%-4.82259

a
alan18-kopya

DEVA’DAN GAZETECİYE TOKAT’A SERT TEPKİ

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya 17 Aralık tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katıldığı bir programda yaşanan tokat skandalıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaya, tokat skandalıyla ilgili tüm ayrıntıları incelediklerini ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in güç odaklarının yanında durup olay karşısında sessiz kalarak programa devam etmesini kabul edemediklerini söyledi.

“Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı gözünün önünde yaşanan şiddet olayına sessiz kalmış ve bu Gaziantep’e yakışmamıştır” diyen Kaya “Fatma Şahin olay karşısında hiçbir şey yapmadığı gibi programın sonunda da tokat atan kişiye “sizi seviyoruz” diyerek atılan tokadı adeta ödüllendirmiştir” dedi.

“Gaziantep’te görev yapan bir gazeteciye Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı’nın önünde tokat atacak cesareti hiç kimse kendinde bulmamalıdır” diyen konuşan Kaya ”aslında o tokat orada Fatma Şahin’e atılmıştır. Çünkü orada o programın konuğu da o programın yapıldığı mekanın ev sahibi de Fatma Şahin’dir” diyerek yapılan saygısızlığa sessiz kalamadıklarını belirtti.

Başkan Şahin’in kişisel halkla ilişkiler çalışmasının artık herkesi çok rahatsız ettiğini ifade eden Kaya “Gaziantep’in yığınla sorunları twiter çalışmaları, televizyon programları, kurgulanmış senaryolar, köfte yoğurmalar ve geçmiş kişisel hikayeleri sosyal medyada yayınlamakla maalesef çözülmüyor. Belediye Başkanlığı görevini ulusal kanallarda şirinlik yaparak Ankara’ya  iyi görünme aracına dönüştürenlerin bu olaylarla hem kendilerini hem de şehrimizi tüm Türkiye’ye rezil etmeleri kaçınılmazdır” dedi.

Gaziantep’in yerel yöneticilikte tarihinin en kötü zamanlarını yaşadığını vurgulayan Kaya “Şehirde ev almanın hayale dönüştüğü, kiraların yüzde yüz arttığı, şehrin yollarının köstebek yuvasına döndüğü, elektrik kesintilerinin insanları çıldırttığı ve toplumsal sınıflar arasında gelir uçurumunun derinleştiği bir dönemde televizyonlarda, gazetelerde, sosyal medyada yapılan abartılı güzellemelerin sorunları çözemediğini görüyoruz. Ve bu sorunları çözecek vizyonda olmayanların sosyal medyaya, televizyon programlarına, kişisel halkla ilişkiler çalışmasına sığınmasını da acıyla izliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SAĞLIK İÇİN İLAÇLAMA YAPTIRIRKEN, SAĞLIĞINIZDAN OLMAYIN

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.