DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2065034฿%0.47447

a
alan18-kopya

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları atama bekliyor

Türkiye’de yaklaşık 30 bini aşkın Emlak ve Emlak Yönetimi mezunu atama mücadelesini sürdürürken seslerini devlet yöneticilerine duyurmaya çalışıyor.

Türkiye’de yaklaşık 30 bini aşkın Emlak ve Emlak Yönetimi mezunu atama mücadelesini sürdürürken seslerini devlet yöneticilerine duyurmaya çalışıyor.

Sosyal medyada açtıkları #emlakyönetimiatamaistiyor hashtag’i ile yaşadıkları sıkıntıları anlatan ve daha fazla beklemeye tahammülleri kalmadığını ifade eden Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları, Türkiye’nin bir çok bölgesinde Tapu Kadastro ve Milli Emlak Müdürlüklerinde personel açığı bulunduğunu, bu bölgelere atamalarının yapılmasını istediler.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları olarak çok çalıştıklarını ve zorluklar içerisinde okullarını bitirerek mezun olduklarını belirten yaklaşık 30 bin kişi,”

Bildiğiniz üzere devletimize en fazla gelir sağlayan kurumlardan biri olan Tapu ve Kadastro bünyesinde işler oldukça yoğun seyrediyor. Yeteri kadar da personel alımına gidilmiyor. Aynı şekilde Milli Emlak Müdürlüklerinde durum maalesef ki daha vahim. Memur olmayan ilçeler mevcut ve bu durum görev başındaki memurlar için de büyük sorun teşkil ediyor. 3 personelin işini tek başlarına yürütmek zorunda kalıyorlar ve bu da ne yazık ki işlerin daha da aksamasına yol açıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızda yeteri kadar personel alımı olmuyor. Bu nedenlerden dolayı da hem işlem yapmak için bu kurumlara giden vatandaşların işleri aksıyor, hem de yeteri sayıda memur olmadığı için 3 kişinin yapacağı işi tek başına yapan memurlar zor şartlar altında görevlerini yapıyorlar” dediler.

Açtıkları hashtag ile kamuoyundan destek isteyen Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları, “Bizler 30 bini aşkın devletine hizmet için bekleyen bireyler olarak sizlerden sesimizi duyup sesimiz olmanızı, atanmak için güzel haberler bekleyen arkadaşlarımıza umut olmanızı diliyor ve bu duruma kayıtsız kalmayacağınızı umarak sizlerden bize destek vermenizi umutla bekliyoruz” ifade ettiler.

instagram takipçi satın al

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Cerablus’u kana bulayacaklardı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.