DOLAR

32,5093$% -0.12

EURO

34,9557% 0.29

STERLİN

40,6135£% 0.08

GRAM ALTIN

2.433,80%0,45

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-0,10

TAM ALTIN

16.169,00%0,04

ONS

2.329,55%0,61

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2084060฿%-0.90378

a
alan18-kopya

ESKİ DAMAT DEHŞETİ

Gaziantep’te, eski kayınbabasının evine giden şahıs, eski eşinin arabasını yakmaya çalıştığı sırada kendisine engel olmaya çalışanlara dehşeti yaşattı. Eski kayınbabasını bıçaklayarak öldüren şahıs olay yerinden kaçtı ancak polisten kaçamadı.

Alınan bilgiye göre, dün gece saatlerinde, boşandığı eşinin yaşadığı babası Bekir Yıldırım’ın Fıstıklık Mahallesi’ndeki evinin önüne giden Mehmet Aslan, eşine ait aracı benzin dökerek yakmaya çalıştı. Bu sırada evden çıkan eski kayınbabası Bekir Yıldırım engel olmaya çalıştı.

Mehmet Aslan, eski kayınbabası Bekir Yıldırım ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Mehmet Aslan üzerinde taşıdığı bıçakla eski kayınbabasını defalarca bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, zanlı Mehmet Aslan’ı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Kalbine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Bekir Yıldırım, çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine sevk edilen ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürüldü ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bekir Yıldırım’ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

ASIL HEDEF BENDİM

Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşları arasında babasının cenazesini teslim alan 3 çocuk annesi Hatice Yıldırım, eski eşi tarafından bir süredir tehdit edildiğini ve asıl hedefin kendisi olduğunu söyledi.

Hatice Yıldırım, eski eşiyle yaklaşık bir yıl önce anlaşmalı olarak boşandıklarını ve eşinin yurt dışına gittiğini söyleyerek,” eski eşim 3 ay önce Gaziantep’e döndü ve beni tehdit etmeye başladı. Uzaklaştırma kararı aldırdım. Şehir dışına kardeşimin yanına gittim ve o gün çocuklarla görüşmek için bana mesaj attı. Kızlarım görüşmek istemedi. 5 yaşındaki oğlumu aldı ve akşam saatlerinde iş yerime bıraktı. Sonra da “Tek umudum çocuklardı. Onlarda yok artık” diye mesaj attı. Sürekli ‘Arabanı yakacağım” diye beni tehdit ediyordu. Olaydan önce apartmanda komşum olan polis beni arayıp bir kişinin arabama benzin döktüğünü söyledi. Bende babamı aradım. Sonra babam arabamın yanına gidince orada babama saldırarak öldürmüş” diye konuştu.

Eski eşinin kendisine,” Ben seni öldürecektim ama çocuklarıma bakan kimse olmaz diye öldürmüyorum” dediğini de ifade eden Hatice Yıldırım,” Şimdi bu adam akli dengesi yerinde değil raporu almaya çalışacak. Çünkü biliyorum bu adamın oyunu bu. O oraya beni öldürmeye geldi ama ben şehir dışında olduğum için babamı öldürdü. Akli dengesi yerinde ve her şeyi bilinçli yapıyor. Eğer o serbest kalırsa bundan sonraki hedefi ben ve çocuklarım olacak” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

FADILOĞLU’NA ONUR ÖDÜLÜ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.