DOLAR

32,3879$% 0.2

EURO

35,0879% -0.03

STERLİN

41,0854£% 0.43

GRAM ALTIN

2.324,81%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%1,00

TAM ALTIN

16.244,00%1,83

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.125,92%0,51

BİTCOİN

2278307฿%-1.02364

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ESKİ MİLLİ FUTBOLCUNUN GÖZYAŞLARI

Uzun yıllar amatör ve profesyonel liglerde bir çok takımda futbol oynayan, Milli takımlarda forma giyen ve şimdilerde hayatını Gaziantep’in Karkamış ilçesindeki gençlere adayan eski milli futbolcu Müslüm Bala (Namı diğer Balyoz Müslüm) ilçede bir futbol sahasının bulunmamasından dolayı gözyaşı dökerek isyan etti.

Müslüm Bala, gençleri kötü alışkanlıklardan, uyuşturucudan, sigaradan uzak tutmak için Karkamışspor futbol takımını kurduğunu ancak, ne antrenman yapacak, ne de maçlarını oynayabilecekleri bir futbol sahasının olmadığını belirtti.

İlçede yaşayan gençlerin bir çoğunun uyuşturucunun pençesine düştüğünü gözyaşı dökerek anlatan eski Milli futbolcu Müslüm Bala, siyasilerin seçimden seçime ilçeye gelerek kendilerine bir takım sözler verdiklerini ancak seçimden sonra hepsinin unutulduğunu ifade ederek,” İlçede uyuşturucu almış başını gidiyor. Bunu bana değil cümle aleme sorsunlar. Biz kendi imkanlarımızla 66 tane gencimizi oralardan çekip aldık ve spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Yazık günah, Allah için bize bir saha yapsınlar, bizde ellerini öpelim” dedi.

Yetkililere çağrıda bulunan ve futbol oynamak için ilçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Yolağzı Mahallesi’ndeki (köyü) toprak sahaya gittiklerini fakat orada da çevre köylerin futbol takımlarının da maçlarını oynadıkları için sıra bulmakta zorlandıklarını Bala şöyle konuştu:

HEM KULÜP BAŞKANI, HEM ANTRENÖR

Hem Karkamışspor’un Kulüp Başkanıyım, hem de antrenörüyüm. Gaziantep’in bütün ilçelerinde futbol sahası var ama bizim sahamız yok. Futbol sahası yapmıyorlar ancak seçimden seçime politikacılar gelip her türlü sözü veriyorlar bize. Bugün, yarın diyorlar ama hepsi yalan. Fırat’ın incisi, Karkamış gümrük kapısının incisi, Devlet Demiryolları’nın incisi Karkamış. Bütün kazaların futbol sahası var, bizim yok. 66 tane futbolcumuz var, idman sahamız yok. Bir halı saha var.

UYUŞTURUCU ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR.

Madde almış burda başını gidiyor. Çocuklar hep burada uyuşturucu bağımlısı. Allah’ları varsa gelip kapımıza bizden kimse oy istemesin. Seçimden seçime Karkamış’a sahip çıkılmaz. Yazık günah, 15-16 yaşında genç çocuklar, bonzaiye, ateş buza, esrara, eroine düşmüş. Yazık günah, bunu benden sormasından dünya alemden sorsunlar. Karkamış’ın içerisi pislik kaynıyor. Biz bu pislikten 66 tane çocuğu çekip almışız.

SAHA YAPSINLAR ELLERİNİ ÖPELİM

Saha yapsınlar, bizde ellerini öpelim. A’yı, B’yi demiyoruz. Belediye Başkanımız sağolsun muhtarlıklara dağıttığı bankları bize verdi, kulüp binamızda sporcularımız oturabiliyor. 12 Bin TL bize yardım etti futbolcuların lisanları çıkarılacak, çocuklar bu pislikten kurtulsun diye.

HAVUZU RANT İÇİN YAPTILAR.

Yapmışlar havuz yapmışlar. Alın babam alın, götüren götürene. Trilyona havuz yapmışlar kimse havuza falan girmiyor. Kimse kimseyi tezgaha, dümene getirmesin, yok Karkamışlı çocuklar Fırat’ta boğuluyor. Sen çocukların boğulması için orayı yapmadın, rant için yaptın orayı rant. Yap sahayı senin ayağının altını öpeyim. Bu gençliği uyuşturucudan, pislikten kurtarın.

BAR, PAVYON İSTEMİYORUZ, SAHA İSTİYORUZ

Biz kimseden eğlence merkezi, bar, pavyon istemiyoruz. Allah için saha istiyoruz. Ankara’da işitsin. Biz kimseye küfür etmiyoruz, biz Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyoruz ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ta Ankara’ya da sesleniyorum Allah için bu çocuklara saha yapın. Ben o çocukların uyuşturucuya düştüğünü görünce ağlıyorum.

SEÇİMDEN SEÇİME KAPIMIZA GELMESİNLER

İster yapsınlar, ister yapmasınlar. Seçimden seçime de kapımıza gelmesinler. Bir ilçe Başkanı Mehmet Polat, bir Belediye Başkanı Ali Doğan bize yardımcı oluyorlar. Diğerleri de olsun diğerlerini de ben burada söylerim. Kimsenin demogojisini de yapmıyorum. Bize yardımcı olsunlar A Parti, B Parti kesinlikle yok bizde. Biz futbolcuyuz. Biz kimseyi burada kayırmıyoruz. Dün buna oy verdiysek, evvelsi gün de ona verdik. Sıkıntı sorun değil. Bize yardımcı olacaklar. Bu memleketin büyüklerine, mülki amirlerine sesleniyorum. Nutuk atma değil, buyurun gelsinler bir saha yapsınlar bende bu gençlerimle beraber arkalarında alkışımı çalayım. Yok abi yok. Allah için saha istiyoruz, saha istiyoruz, saha istiyoruz.

MAÇLARIMIZI KÖY FUTBOL SAHASINDA OYNUYORUZ

Maçlarımızı ilçeye bağlı Yolağzı köyü var, Muhtar Menderes Sarı sağolsun Allah o adamdan razı olsun o adam orada bir saha açmış köy sahası, belediye de etrafını tel örgü ile çevirmiş, adamlar kendi imkanlarıyla da yardımcı olmuşlar, maçlarımızı orada oynuyoruz. Sanki olimpiyat stadı gibi. Birde sıra yok. Allah razı olsun Menderes Sarı’dan ki o gençlik kesimini oraya götürüyoruz.

BURADA BİRİNCİ SINIF GÜMRÜK KAPISI VAR

Birinci sınıf gümrük kapısı burada, Fırat nehri alt yanımızdan akıp gidiyor ama bir futbol sahası yok. Oğuzeli’nde, Araban’da, İslahiye, bilmem nerde var var var, 13 tane saha da Gaziantep’in içerisine yapılıyor. Niye ? Burada 6-7 bin oy var, Gaziantep’te bir milyon oy var. Beni ne yapacak ?

BİZE İKİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİ YAPANLAR UTANSIN

Bize ikinci sınıf insan muamelesi yapan insanlar utansın. Bizim kapımıza gelip bizden oy istemesin. Bizi insan yerine koyun. Oy isterseniz de insan yerine koyun, oy istemediğiniz zaman da bizi insan yerine koyun.

FORMALARI ONDAN, BUNDAN ALIYORUZ, TOP ALAMIYORUZ

Oradan buradan dileniyoruz bu formaları. Sağdan soldan dileniyoruz. Topumuz yok topumuz. 3 yüz, 5 yüz liraya top alamıyoruz. Kulüp olarak kullandığımız yerin kirası 2 yüz lira çocuklardan topluyorum. Memleketin mülki amirlerinin bazıları bize yardımcı oluyor bazıları olmuyor.

RANT OLDUĞUNDA HERKES ATLIYOR.

Rant oldu mu balıklama hepsi atlıyor. Bunu Ankara işitsin, Ankara’ya sesleniyorum. Biz kimseye hakaret etmiyoruz, ihanet etmiyoruz. Bu çocukları Allah için bu pislikten uyuşturucu batağından kurtarın,  Allah için.  Saha istiyoruz saha başka bir şey istemiyoruz.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÇİFTÇİLERLE EKTİ ÇİFTÇİLERLE TOPLADI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.