DOLAR

32,5900$% 0.35

EURO

34,8761% 0.39

STERLİN

40,7060£% 0.26

GRAM ALTIN

2.501,48%0,70

ÇEYREK ALTIN

4.276,00%0,18

TAM ALTIN

17.006,00%-0,07

ONS

2.387,24%0,35

BİST100

9.691,75%1,76

BİTCOİN

2104979฿%1.64859

a
alan18-kopya

ESNAF ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Şehrin tüm bileşenleri ile bir araya gelmeye özen gösteren CzsP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz hafta KESK, Eğitim Sen, Türk İş’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gündemde olan toplu sözleşme görüşmeleri ve enflasyon zammı ile CHP iktidarında yapılacaklar görüşüldü.

ŞEHİTKAMİL’DE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Şehitkamil İlçesinde belediye tarafından birleştirilmesine karar verilen mahallelerin muhtarları ile  bir araya gelen İl Başkanı Uçar; Şehitkamil Belediye meclisini son birleşiminde gündeme gelen bazı mahallelerin birleştirilmesi önerisine CHP grubunun red oyu verdiğini ve sürecin hassasiyetle takip edileceğini söyledi. Hafta sonu Araban ve Yavuzeli’ndelerdi! İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan , İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan’ın katılımıyla Araban ve Yavuzeli ilçelerinde
taziye ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Başkanı, milletvekilleri , parti yöneticileri ve partililerin katıldığı Yavuzeli ve Araban ilçelerine yapılan ziyaretlerde öncelikle CHP İlçe Başkanlıkları ziyaret edilerek, burada partililerle istişarelerde bulunuldu.

ESNAF VE VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ.

İlçe merkezlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP Heyeti, sorunları dinleyip partilerinin çözüm önerilerini anlattılar. Her iki ilçede de esnaftan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören CHP Heyeti, daha sonra da taziyelere katıldı.

ŞEHİDİMİZ HAKAN BALİ’NİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

İl Başkanı Uçar ve beraberindeki heyet, ilçe ziyaretlerinin ardından Adıyaman’ın Besni İlçesi Oyratlı Mahallesi’ndeki Şehit Hakan Bali’nin ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GASTROANTEP İPTAL EDİLDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.