DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2065180฿%-2.0668

a
alan18-kopya

ESNAFIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Gaziantep Ticaret Borsası ve Fıstıkçılar Sitesi esnafını ziyaret eden CHP heyeti, esnafın sorunları ve CHP’nin çözüm önerileri hakkında görüş alış verişi yaptı.

NEŞET UÇAR: “İKTİDARIMIZDA FISTIK ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK”

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, ‘’Boz iç fıstığın kilosu raflarda 700 TL ‘ye dayandı. Fiyat artışları nedeniyle fıstığın ana vatanı fıstığa hasret. Antep fıstığındaki sorunlara tarladan rafa kadar hakimiz. İktidarımızda Güneydoğu Birliği kuracağız, fıstık altın çağını yaşayacak.’’ ifadelerini kullandı.

MERİÇ: “MİLLETİN MENFAATİNE GÖRE ADIM ATILACAK”

Ekonomide atılacak olan adımların milletin menfaatine göre yapılacağını söyleyen CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Melih Meriç, ‘’ Esnafımızın en büyük sorunu fiyat istikrarsızlığı ve ekonomideki güvensizlik ortamı. İktidarımızda öngörülebilir bir ekonomik düzeni kuracağız. Ekonomide alınacak kararlar bir kişinin menfaatlerine göre değil milletin menfaatlerine göre belirlenecek. Esnaf ve sanayicilerimiz şehrimizin gelişimine her zaman önemli katkılar sunmuştur. Bizler de iktidarımız döneminde her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

ÖZTÜRKMEN: “HERKES DERTLİ”

Ülkenin gidişatının olumsuz bir tablo çizdiğine değinen CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Hasan Öztürkmen, ‘’Vatandaşımız, çiftçimiz, esnafımız, gençlerimiz ve kadınlarımız dertli. Ülkemizin gidişatı ve mevcut durumu hiç iç açıcı değil. Bu durumda gösterilecek tavır iktidar değişimidir. Halkımız AKP iktidarına gerekli dersi sandıkta oylarıyla verecektir. Bizler de bugün Ticaret Borsası heyetine ve fıstıkçılar esnafına ziyaret gerçekleştirdik. Esnaflarımıza tarımda atılacak adımları ve çözüm önerilerimizi anlattık. Sağ olsunlar bizi can kulağıyla dinlediler. Gördüğümüz şu ki; ‘’Gözün aydın Türkiye Bay Kemal Geliyor.” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“SİYAHTAN BEYAZA YALNIZLIKLAR” FOTOĞAF SERGİSİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.