DOLAR

32,3392$% 0.22

EURO

35,1035% -0.15

STERLİN

41,0949£% 0.04

GRAM ALTIN

2.307,29%1,32

ÇEYREK ALTIN

3.971,00%0,17

TAM ALTIN

15.880,00%0,14

ONS

2.220,54%1,18

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2284083฿%2.67964

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

“ÖĞRENCİ SÖYLEŞİLERİ”NİN KONUĞU, ŞAHİN VE ERDOĞAN OLDU

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, kentteki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Bir dizi programa katılmak için Gaziantep’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Başkan Fatma Şahin ile, Büyükşehir Belediyesi Konuk Evi’nin bahçesinde düzenlenen ‘Öğrenci Söyleşileri’ etkinliğine katıldı.

Çeşitli ihtisas alanlarında eğitim gören öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, ata sporlarının önemine değinerek, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. 

Başkan Fatma Şahin ise, söyleşide yaptığı konuşmada, öğrencilere gelenekten geleceğe, yerelden evrensele gidecek daha çok yollarının olduklarını belirterek, bu yolu gençlerle birlikte yürümek istediklerini söyledi.

Gaziantep’in bulunduğu coğrafya itibariyle çok önemli bir noktada yer aldığını ve birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını anlatan Şahin, “Gaziantep küçük Buhara. Gaziantep, Hz. Ömer’in İslam medeniyetinde şahlanan, antik kentleri içerisinde barındıran ve açık hava müzelerine ev sahipliği yapan bir şehir.” dedi.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ise sohbette Gaziantep’in farklılıklarıyla ayrı bir öneme sahip olduğuna değinerek, şehrin yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla örnek bir şehir olduğunu dile getirdi.

Sohbetin devamında Gaziantep’teki başarının kardeşlik duygusuyla yapılan güç birliğinden kaynaklı olduğunun altını çizen Erdoğan, “Gaziantep’i örnek göstermeye devam edeceğiz. Gaziantep’teki kardeşlik ve dayanışma duygusunun kaybolmaması için duamızı eksik etmiyoruz.” diye konuştu.

Söyleşinin sonunda Teknofest’te dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GÜNEYDOĞULU HUBUBATÇILAR REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.