DOLAR

32,5243$% 0.23

EURO

34,8546% 0.35

STERLİN

40,7120£% 0.61

GRAM ALTIN

2.487,13%1,02

ÇEYREK ALTIN

4.246,00%0,67

TAM ALTIN

16.957,00%0,50

ONS

2.379,87%0,86

BİST100

9.542,74%0,13

BİTCOİN

1981448฿%-4.2466

a
alan18-kopya

FUTBOL SAHAYA YÜREĞİNİ KOYMAKTIR

Demek ki neymiş, futbol yürek işiymiş…

Demek ki neymiş, futbol sahada takım ruhuyla mücadele etmekmiş…

Demek ki neymiş, futbol saha kenarındaki enerjiyi yeşil çimlere yansıtmakmış…

Demek ki neymiş, her şey para, pul demek değilmiş…

Demek ki neymiş, yağmur, çamur, kar, kış demeden tribünlere gelen taraftarların karşısında sırtına geçirdiğin formanın hakkını vermeleri için futbolculara bunu aşılamakmış…

Demek ki neymiş, para alamıyoruz diye şikayet ederken, futbolcunun bundan nasıl etkileneceğini iyi bilmekmiş…

Demek ki neymiş, futbol her türlü zorluğa, sıkıntıya rağmen ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin, havasını soluduğun şehri sahiplenerek ona göre hareket etmekmiş…

Gaziantep Futbol Kulübü, dün Hatayspor karşısında zorlu hava şartlarına rağmen öyle bir mücadele verdi ki, aldığı farklı galibiyeti sonuna kadar hak etti, maçı tribünlerden, televizyonlardan izleyen herkesin takdirini kazandı.

Ligde zor günler geçiren, yönetimsiz, saha kenarında yıllardır gelen teknik adamların yardımcılığını yaparak kendini geliştiren genç teknik adam Erdal Güneş yönetimindeki kırmızı siyahlılar, son iki haftada aldıkları (Ankaragücü ve Hatayspor) galibiyetlerle kara bulutları dağıttı ve güneşli günlere kavuştu.

Gaziantep FK’da son iki haftada oynanan oyunun dışında takımın sahada verdiği olağanüstü mücadele, oyuncuların birbirlerine kenetlenmeleri, saha içi ve saha kenarında birlik ve beraberliği büyük takdir topladı.

Aylar sonra gelen üst üste galibiyetler, başta günlerdir takımın yaşadığı ekonomik sorunun çözümü için gecesini gündüzüne katan, kentin iş insanları, üst düzey yöneticileri, kurum ve kuruluşları ile halkın her tabakasından insanlarla bizzat görüşerek çözüm arayan Vali Davut Gül olmak üzere herkesin moralini yerine getirdi. Bu iki maçta ortaya konulan iyi futbol ve oyuncuların özverileri moralin dışında gelecek günler adına da umut verdi.

Burada, yaşadıkları tüm krizlere rağmen yüreklerini sahaya koyan, tüm olumsuzları bir kenara bırakıp takımı sahiplenen ve bu şehri aldıkları puanlarla sevince boğan futbolculara teşekkür etmeden geçmek elbette olmaz.

Ayağınıza, yüreğinize sağlık…

Takımın başında iki haftadır teknik adam olarak sahaya çıkan Erdal Güneş, görünen o ki kendini iyi yetiştirmiş, bu işin önce yürek işi olduğunu, birlikte hareket edildiği takdirde başarılmayacak bir şey olmadığına inanmış, oyuncularını da buna inandırmış.

Atılan her golden sonra tüm takımın saha kenarına koşup, oynayan, oynamayan, teknik adam herkesin tek yürek olması bunun en bariz göstergesi.

Bir teşekkür de Erdal Güneş hocaya…

Güzel günler, güneşli günler bu ruh sahada olduğu sürece çok uzak değil…

NOT:

(Birileri acaba şu an bulundukları yerden maçı izlediyse, bu takım Gaziantep FK mı ? dedi mi acaba)

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GEREĞİNİ YAP EROL BULUT

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.