DOLAR

32,3414$% 0.04

EURO

35,0422% -0.19

STERLİN

41,1414£% 0.3

GRAM ALTIN

2.319,78%0,04

ÇEYREK ALTIN

3.993,00%0,05

TAM ALTIN

15.973,00%0,03

ONS

2.232,06%0,00

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2287797฿%2.81474

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

GABDER’DE ‘DEMİR’ DÖNEMİ!

Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği (GABDER) Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Alpay’ın vefatının ardından Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Mehmet Ergün Demir seçildi.

Grand Otel’te geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği GABDER Olağanüstü Genel Kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirilerek görev dağılımı yapıldı. Onursal Başkan Mehmet Durdu Yetkinşekerci’nin de hazır bulunduğu toplantıda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Kurucu ve geçmiş dönem yöneticilerin bu genel kurulda bayrağı yeni jenerasyona devrettiğini ve yönetimin tamamına yakınının genç yöneticilerden oluşturulduğunu belirten Onursal Başkan Mehmet Durdu Yetkinşekerci, “Derneğimizi 1994 yılında kurduk. Ancak bizlerin sektördeki yolculuğu 1985 yılında başladı. GABDER sayesinde sektördeki birlik ve beraberliği sağlayarak tek ses, tek yumruk olduk. Bugüne kadar görev yapan başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz derneğimizle birlikte sektörümüzü daha iyi noktalara taşımanın gayreti içerisinde olduk. Yeni Yönetim Kurulumuz da önümüzdeki dönemde aynı anlayışla yoluna devam edecektir” diye konuştu.

Uzun zamandır altyapısını oluşturmak üzere çaba gösterdikleri Federasyon çalışmalarına da yeni dönemde hız verilmesi tavsiyesinde bulunan Yetkinşekerci, “GABDER olarak derneğimizi federasyon haline getirmek, ilk etapta bölge illeriyle ardından da tüm Türkiye’deki Akaryakıt sektörü temsilcileriyle birlikte hareket edebilmek adına uzun yıllar çalışma yürüttük ve bir noktaya kadar getirdik. Bu anlamda GABDER’in yeni oluşturulan yönetiminin bu çalışmalarımızı olgunlaştırarak sonuca ulaşmalarını diliyorum. Böylelikle hem şehrimiz hem bölgemiz hem de ülkemizde sektörümüz adına daha faydalı çalışmalara imza atılacağına yürekten inanıyorum” dedi.

GABDER’in yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütecek olan Mehmet Ergün Demir de konuşmasında, GABDER çatısı altında değişik görevler alarak bugüne kadar sektörün gelişimi ve sorunların çözümü için verilen mücadeleye katkı sağlamaya çalıştığını ifade etti. “Bugünü kadar GABDER çatısı altında sektörümüzün duayenleriyle birlikte var gücümüzle mücadele ettik” diyen Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Bundan sonra da yeni görevimiz ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim aile olarak bir şiarımız var. Görev talep etmeyiz, ancak bir zaruret olur ve görev verilirse de verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gereken neyse onu yaparız. Sektörümüz zorlu bir süreçten geçiyor ve biz hem sorunlara hakimiz hem de çözümü noktasında neler yapılabileceği konusunda bilgi ve fikir sahibiyiz. Bu konuda yürüteceğiz çalışmalarda yönetimde görev alan arkadaşlarımızla birlikte derneğimizin bütün üyelerinin desteğine ihtiyacımız var. Sektörümüzün sorunlarının çözümü noktasında nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini de yeni yönetim kurulumuzla belirleyip, bu çerçevede yol haritamızı belirleyeceğiz. Yeni dönemin yeni yönetim kurulumuza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hiçbirimizi mahcup etmesin inşallah.”

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu kendi arasında görev dağılımını yaptı. GABDER’in yeni Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu.

Mehmet Ergün Demir  (Başkan), İbrahim Yetkinşekerci (Başkan Yrd.), Feridun Akcan (Başkan Yrd), Beytullah Kadooğlu (Başkan Yrd.), Mehmet Ali Özdemirler (Genel Sek.), İrfan Karakuzulu (Muhasip Üye), Hüseyin Senih Fakılı (Yön. Kur. Üye, Fuat Cindioğlu (Yön. Kur. Üye), Mehmet Dalgıç (Yön. Kur. Üye)

DENETİM KURULU

Mustafa Koçer, Mehmet Durdu Yetkişekerci, Ali Özcan Akcan

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CHP’DE, ATAMALARA TEPKİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.