DOLAR

32,5901$% 0.34

EURO

34,7744% 0.08

STERLİN

40,3976£% -0.57

GRAM ALTIN

2.504,11%0,80

ÇEYREK ALTIN

4.271,00%0,55

TAM ALTIN

16.980,00%0,25

ONS

2.393,82%0,62

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2073002฿%-0.09904

a
alan18-kopya

ALLEBEN’DE DOĞANIN İÇİNDE YENİ BİR HAYAT YÜKSELİYOR.

2004 yılında Serkan Orkun tarafından kurulan ve hayata geçirdiği yerleşim alanları ile kısa sürede  Türkiye İnşaat sektöründe güvenilir firmalar arasına giren İnovas A.Ş’nin yeni projesi Villa Voyage, proje lansmanında gerçekleştirdiği yüzde 25 ön satışıyla bir rekora imza attı.

Proje lansmanında gördüğü talep nedeni ile Villa Voyage için “yeni bir yıldız doğuyor” sözleri üzerine proje daha yakından incelendi.

Kurulduğu günden bu yana “herkes iyi bir evde yaşamalı” mottosu ile hareket eden ve akıllı ev teknolojilerini, doğanın dengesine uyumlu mimariyle hayata geçiren İnovas’ın yeni projesi Villa Voyage, Gaziantep’in hızla gelişen villalar bölgesi Alleben Göleti’nin hemen yanı başında yer alıyor. Inovas A.Ş,’nin projenin hem arsa sahibi hem de proje geliştiricisi olarak karşımıza çıktığı Villa Voyage, 3 etapta 40 adet bağımsız bölümden oluşan müstakil 5+1 villalarda yaşam fırsatı sunuyor.

MİMARİ TASARIM ÖDÜLÜ BEKLENTİSİ

Hızla yapımına başlanan Villa Voyage, özgün tasarımı ile bu yıl Türkiye’deki mimari tasarım yarışmalarından da ödül bekliyor. Villa Voyage içinde yaşayacaklara 8.000 metrekare üzerine, doğanın içinde ama hayata bir o kadar yakın benzersiz bir yaşam biçimi sunmak için hazırlandı. Projede bulunan tüm villalarda, bahçe, geniş teraslar ve yeraltı yolları yer alacak. 475 metrekare kapalı kullanım alanında, 5+1 tasarım ve tercihe göre kat planları seçenekleri ile sunulan villalarda, bahçeler de yine tercihe göre 300 – 450 metrekare arasında değişiyor. Sosyal alanlar, 4 mevsim suyun enerjisini yaşayabileceğiniz özel ısıtmalı havuzu, yürüyüş parkuru, açık spor tesisleri, restoranlar, kafeler, balık tutma alanlarının yanı sıra, kano ile gölet gezileri yapabilecek Villa Voyage ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye’sinin gerçekleştireceği Livas ( Vadi Alleben ) Botanik Parkı ile yürüyüş mesafesi bağlantısı kurarak doğa içinde zaman geçirmek isteyenlere bulunmaz bir fırsat sağlıyor.

İ.T.Ü İnşaat Mühendisliği eğitiminin ardından kurduğu İnovas A.Ş yi kısa sürede büyük inşaat firmaları platformuna taşıyan ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanlığını da yürüten Serkan Orkun, İnsanlığın geleceğinin yeşili ve doğaya korumak ile şekilleneceğine inandıklarını belirtti.

Orkun, Türkiye’de her villa için elektrikli araç şarj istasyonu ve yenilenebilir yapı malzemeleriyle inşa edilmiş ilk proje olacaklarını ifade ederek,” Projede atık su ve enerji tasarrufu da göz önüne alındı.  Havuz ve kullanım suyu ısıtmasının güneş enerjisi ile sağlanacak. Teraslardan gelen yağmur suları bahçe sulama için özel depolarda toplanacak.  Villa Voyage’da ayrıca yaya ve çocuk güvenliği için otoparklar yer altına inşa ediliyor. Yatay yaşam tarzı temel alınarak 2 katlı hazırlanan tüm villaların ferah ve manzaralı olması için mimari projede üretilen özel çözümler sayesinde doğal bitki örtüsü de korunacak” dedi.

Gaziantep’te ‘Yeniliğe Hayat Katmak’ için tasarlanan Villa Voyage, Gerek geleceğe yatırım, gerekse yaşam alanı olarak lansmana katılanlardan tam not aldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE HEDİYE

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.