DOLAR

32,5396$% 0.25

EURO

34,7872% 0.1

STERLİN

40,5931£% 0.29

GRAM ALTIN

2.477,15%0,62

ÇEYREK ALTIN

4.233,00%0,56

TAM ALTIN

16.931,00%0,56

ONS

2.368,89%0,39

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

2009085฿%-3.66362

a
alan18-kopya

GAZİANTEP FK’DA BAŞKAN MEMİK YILMAZ

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK‘da yapılan kongrede Memik Yılmaz başkan seçildi. Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığı seçilen Yılmaz, yeni sezonda gurur duyulacak bir takım yaratmak istediklerin, kırmızı-siyah renklere tüm Gazianteplilerin destek vermesini istedi.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, ligden çekilen Gaziantep FK’da, yeni sezon hazırlıkları kongre ile başladı. Kırmızı siyahlıların yeni başkanı Memik Yılmaz oldu. Kongrede yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile yeni denetim kurulu asil ve yedek üyeleri de seçildi.

YENİ SEZONUN İLK ADIMI ATILDI

Yeni sezonda gurur duyulacak bir takım yaratmak istediklerini, yıllardır Gaziantep futboluna yönetici olarak hizmet etmesinden dolayı bu konuda tecrübe edindiğini belirten Memik Yılmaz,” 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyorum. Mekanları cennet olsun. Gaziantep futbolunda yaklaşık 15 yıldır yöneticilik görevleriyle her zaman kulüplerimize görevimiz ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini vermeye çalışan bir kardeşiniz olarak sizlerle burada bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz depremden birkaç gün önce başkanlık görevine geldim. Bu süreç öncesi birçok hayalimiz vardı ancak yaşadığımız depremin ardından olağanüstü durumlarla karşı karşıya kaldık. Kırmızı-siyah renklere tüm Gazianteplilerin destek vermesi gerekiyor.

2023-2024 sezonunun ilk adımını bugün resmen atıyoruz. Önümüzde uzun ve zorlu bir yol olduğunun farkındayız ancak Gaziantep şehri tarih boyunca el ele verdiğinde şartlar ne olursa olsun her zaman başarıya ulaşmayı başarmıştır. Şimdi de geçmiş de olduğu gibi tüm Gaziantepliler olarak kırmızı-siyah renklerimize sahip çıkarak bu zorlu yolculukta yanımızda olmasını temenni ediyoruz. Bizler her zamankinden daha dirençli daha motive daha inançlı ve daha umutluyuz. Gurur duyduğum Gaziantep şehrinin bir evladı olarak inşallah başarılı skorlar alarak, Gaziantepli tüm hemşerilerimizin de gurur duyacağı bir takım yaratmak istiyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız ancak biraz önce de bahsettiğim gibi el ele verdiğimiz takdirde hiçbir zorluk bizi yıldıramayacaktır” dedi.

Kırmızı siyahlılarda yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Memik Yılmaz: Başkan

Yönetim Kurulu

İsmet Özcan, Ömer Çakmak, Serhat Tümer, İbrahim Dicle, Abdullah Acar, Ali Fuat Ceyhun, Hayri Aytaç, Fevzi Uslu, Seçil Kömürcü, Uğur Şireci, İdris Kalkan, Halil Demir, Bülent Kaya, Uğur Tosun, Güney Dağdeviren, Gökhan Karakayalı, İlhan Kılınç, Mustafa Kara, Bülent İngeç, Mustafa Kemal Şerbetçi, Ali Kumru, Fatih Konuk, Orhan Yılmaz, Memik Yılmaz, Mehmet Fırat Dicle, Saliha Kübra Kabaali, Tevfik Göğüş, İrfan Karakuzulu, Abdulkadir Gözegir.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“YENİ HAYALLER GİRİŞİMCİ FİKİRLER” BİRİNCİLİĞİ KILIÇ’IN

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.